ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Τούρκοι βάζουν ένα στόχο και τον ακολουθούν πιστά.
Το Αγαθονήσι θέλουν; To χτυπάνε καθημερινά και με όλα τα μέσα.
Όταν λέμε ότι οι λαθρομετανάστες είναι ο δούρειος ίππος της Τουρκιάς δεν το λέμε γιατί έτσι μας αρέσει να φανταζόμαστε. Το λέμε γιατί έτσι είναι. Κι όποιος δεν καταλαβαίνει δε ξέρει που πατά και που πηγαίνει.
Το Αγαθονήσι λοιπόν είναι στόχος της Τουρκίας. Μικρό, κατοικημένο νησί απέναντι από τα παράλια της Μικράς Ασίας γίνεται καθημερινά στόχος της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας αλλά και στόχος λαθρομεταναστών που στέλνονται από τα απέναντι παράλια.
Ποιά είναι η αντίδραση του ξεφτυλισμένου γραικυλικού κράτους;
Aφήνει τους Ακρίτες μόνους, χωρίς να τους παρέσχουν καν ταχυδρομείο, ζητώντας τους να πληρώσουν οι ίδιοι λιμενικό φυλάκιο, χωρίς καμιά ουσιαστική αντίδραση και δε μιλάμε βεβαίως για τις γελοίες δηλώσεις εκπροσώπων του Υπουργείου Εξωφρενικών γιατί από λόγια δε χαμπαριάζουν οι Τούρκοι. Τους εξωθεί λοιπόν με την αδιαφορία του στο να εγκαταλείψουν το ακριτικό νησί των 150 κατοίκων και των 9 μαθητών. Μόνο η τελευταία φουρνιά λαθρομεταναστών ήταν μεγαλύτερη από τον πληθυσμό του νησιού. Και οι καραβιές φτάνουν καθημερινά με τους κατοίκους να νιώθουν ξένοι στη πατρίδα τους και την ανημποριά τους να αντιδράσουν να είναι εξοργιστική.

''H πρώτη κατάληψη Ελληνικού εδάφους είναι ήδη γεγονός'' είναι ο τίτλος που επέλεξε το ventetta.blogspot που είδαμε τα βίντεο με τον Κοινοτάρχη του Αγαθονησίου να κάνει απελπισμένα έκκληση για βοήθεια. Και δεν έχει άδικο. Το πλέον αηδιαστικό είναι ότι η κατάληψη αυτή γίνεται αναίμακτα καθότι οι γείτονες ακολουθούν πιστά το δόγμα Οζάλ.
«Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια από ’δω μεριά και να τελειώνουμε μ’ αυτούς»!

Δείτε τα βίντεο και μην μένετε αδρανείς. Συζητήστε το θέμα στις παρέες σας, στους φίλους και συγγενείς. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ. Στείλτε το με e-mail.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ