ΑΝΤΙΟ Ε.Ο.Π.Υ.Υ ΑΝΤΙΟ ΥΓΕΙΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Και σε ΟΛΟΥΣ εμάς, καλά …. σαράντα.
Αυτό ήταν, μας τελείωσε ακόμα ένας «Εθνικός Οργανισμός», και μάλιστα ο αρμόδιος για την υγεία της χώρας.
Διαβάστε και αυτό!
«Αθήνα 13.2.2014
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ
Αριθ.Πρωτ. : οικ. 5937
ΠΡΟΣ
1. Τους Διευθυντές των Περιφερειακών Διευθύνσεων του ΕΟΠΥΥ
2. Τους Διευθυντές των Νομαρχιακών και Τοπικών Μονάδων Υγείας
Κοινοποίηση :
1. Γρ. Προέδρου
2. Γρ. Αντιπροέδρου Α΄
3. Γρ. Αντιπροέδρου Β΄
ΘΕΜΑ :
Οδηγίες για την παράδοση και
παραλαβή του πάσης φύσης υλικού των Μονάδων Υγείας του ΕΟΠΥΥ
Σχετ. :
Το Δ11α/οικ.1757 έγγραφο της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού
Σε συνέχεια του παραπάνω σχετικού εγγράφου και για την ομαλή και ασφαλή παράδοση των υγειονομικών δομών και του πάσης φύσης υλικού, σας ενημερώνουμε ότι :
Με ευθύνη των Διευθυντών των Περιφερειακών Διευθύνσεων του ΕΟΠΥΥ, που θα επιβλέπουν όλη τη διαδικασία, οι επιτροπές παραλαβής πρέπει να αρχίσουν τη διαδικασία παραλαβής, από τις αντίστοιχες επιτροπές παράδοσης των κτιρίων από Παρασκευή 14.2.14 και να έχει ολοκληρωθεί την Δευτέρα 17.2.14.
Η παραλαβή των κτιρίων θα αρχίσει από τους μικρότερους σχηματισμούς (αποκεντρωμένα ιατρεία, Τοπικά Ιατρεία κλπ) και θα ολοκληρωθεί με την παραλαβή των Τοπικών και Νομαρχιακών Μονάδων Υγείας. Επισημαίνεται ότι κάθε σχηματισμός που παραλαμβάνεται θα πρέπει να ασφαλίζεται με ευθύνη των Διευθυντών των ΠΕ.ΔΙ. και της επιτροπής παραλαβής.
Τέλος σας ενημερώνουμε ότι με ευθύνη των Διευθυντών των ΠΕ.ΔΙ. θα αποστέλλεται καθημερινά ενημέρωση για την πορεία παραλαβής των δομών στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].
Καλούνται οι Διευθυντές των Μονάδων Υγείας να συμβάλλουν στην υλοποίηση των ανωτέρω, όπως άλλωστε προβλέπεται ρητά από το Νόμο.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΣ»
Επίσημα πράματα, όχι παίξε γέλασε!
Αν θυμάστε σε παλαιότερο άρθρο μου, πολύ πριν ανακοινωθεί ο «νέος» φορέας που αντικατέστησε τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ, είχα γράψει ότι «το κλείσατε το μαγαζί μεγάλε».
Φαινόταν ότι κάτι δεν πάει καλά, φαινόταν ότι κάτι θα γίνει.
Και έγινε!
Δε μου καίγεται καρφί για την παράδοση – παραλαβή υλικών και εξοπλισμού.
Αντίθετα, με καίει όπως ΟΛΟΥΣ άλλωστε το ότι ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ότι είχε απομείνει στην υγεία, με καίει ότι άνθρωποι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ παίζουν ελευθέρα με τις ζωές μας, με καίει ότι επαληθεύεται καθημερινά αυτό που είχα γράψει σε παλιότερα άρθρα μου.
«ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΖΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΨΟΦΑΣ».
Είδατε όλοι τι ΜΠΑΧΑΛΟ επικρατεί στα κέντρα υγείας, ακούσατε τον κόσμο που ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ τι θα κάνει, ακούσατε τους γιατρούς…..
Τελικά, το ζητούμενο με ΟΛΑ αυτά τα μεγαλόπνοα σχέδια, είναι να σπρώξουν τον κόσμο στους ιδιώτες, να κάνουν ακόμα πλουσιοτερους εκείνους που για χρόνια με κάθε πολιτική «ευλογία» τρώνε από τις σάρκες τόσο του κράτους, όσο και του κοσμάκη.
Σχέδια, και δουλειές του ποδαρού με εξασφαλισμένη την ΑΠΟΤΥΧΙΑ από εκείνους που ακόμα και στη Ζιμπάμπουε αν ήμασταν η θα τους είχε λυντσάρει ο κόσμος και θα τους κρεμούσαν σε κάποια πλατεία, η θα τους έγδερναν ζωντανούς.
Στη χώρα μας, ΕΝΑΣ εισαγγελέας δεν υπάρχει;
ΕΝΑΣ.
Και ελπίζω στη δικαιοσύνη, γιατί ο κόσμος είναι «χτισμενος» στον καναπέ του και δεν κουνιέται.
Αδέλφια, μην κάνετε το ΛΑΘΟΣ και αρρωστήσετε.
Τη βάψατε!
Όσο για τους χρόνια πάσχοντες;
Βασίλης Τσούγκαρης
[email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ