Δηλαδή η Ελληνική δημοσιογραφία έχει πρόβλημα επειδή ο Σρόιτερ λέει πως τον απειλεί η Χρυσή Αυγή…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

press freedom index 2014Δηλαδή πριν ήταν όλα ρόδινα; Βλέπουμε πολλούς αλλαλάζοντες τις τελευταιες ημέρες, ακόμα και υποστηρικτές της ΧΑ, μετά την έκθεση οργάνωσης για την ελευθερία του τύπου υπό την αιγίδα του ΟΗΕ που δείχνει ότι το επίπεδο ανεξαρτησίας της δημοσιογραφίας στην Ελλάδα συναγωνίζεται αυτό της Μαδαγασκαρης.

Πολύ σωστά. Έλα μου όμως που ο εξαποδώ κρύβεται πάντα στις λεπτομέρειες… Εκεί που θα περίμενες να ακούσεις πως η ελευθερία του τύπου στην Ελλάδα στραγγαλίζεται από τους νταβατζήδες και τους πληρωμένους κονδυλοφόρους που λυμαίνονται τα ΜΜ”Ε” επι δεκαετίες, εκεί που θα περίμενες να ακούσεις πως συγκροτήματα που στηριξαν τους ναζί και την χούντα συνεχίζουν να ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις, ακούς τα κλασσικά ευτράπελα, “πέφτεις από τα σύννεφα”. Κουβέντα για τα θαλασσοδάνεια των νταβατζήδων, για θαλασσοδάνεια τραπεζιτών σε δημοσιογράφους που έπειτα πηγαίνουν ψευδομάρτυρες υπέρ τους κατά άλλων δημοσιογράφων. Την ίδια στιγμή που δημοσιογράφοι μεγάλων συγκροτημάτων φέρονται να δίνουν πληροφορίες στον νέο μπαμπούλα της δημοκρατίας για τις κινήσεις της αντιτρομοκρατικής, για την εξάρτηση του τύπου φταίει η Χρυσή Αυγή! Δηλαδή πριν που ο Μπόμπολας ανέβαζε πρωτοσέλιδο στο Έθνος υπέρ εταιρειών συμφερόντων του, ήταν “ανεξάρτητη δημοσιογραφία”…

Τώρα γιατί πανηγυρίζουν κάποιοι χρυσαυγίτες και εμφανίζονται “δικαιωμένοι” για την έρευνα, αυτό μάλλον θα έχει να κάνει με ελλιπή γνώση αγγλικών.

Αλλά να πανηγυρίζουν όλοι οι υπόλοιποι από την έρευνα ενός οργανισμού που αναγνωρίζει και την “Βόρεια Κύπρο” στην θέση 83, που αποκρύπτει την μεγάλη ληστεία που γίνεται στην χώρα με την άμεση συνέργεια εξαρτημένων δημοσιογράφων και συγκροτημάτων, χρήζει ψυχιατρικής διερεύνησης.

Πάλι καλά που δεν στηλίτευσαν και φίμωση του Mega από την δικαιοσύνη με αφορμή την εκπομπή του Θεοδωράκη για το Φαρμακονήσι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ