Οι διοργανωτές της εκδήλωσης στο " Χαρβαρντ" που κάλεσαν τον Άδωνι…σβήνουν τα στοιχεία τους απο το internet

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

adonis_georgiadis_5Μια εταιρεία με συμφέροντα σχετιζόμενα με το Υπουργείο Υγείας, προώθησε την εκδήλωση υπέρ του Άδωνι Γεωργιάδη, που μάλιστα εμφανίστηκε ως εκδήλωση του Χάρβαρντ.
Καλεσμένος του European Club του Harvrad και όχι του γνωστού πανεπιστημίου Χάρβαρντ ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης, όπως έγινε τελικά γνωστό.
Μάλιστα όπως αποκάλυψε χθές η ακαδημαϊκός Φιλομήλα Τσουκαλά (@dexpatia) στο Twitter, πολύ συχνά στα μεταπτυχιακά του Κένεντι οι φοιτητές καλούν ομιλητές.
Το σημαντικό όμως της υπόθεσης είναι το ποιος πήρε την πρωτοβουλία…
Σύμφωνα με την πρόσκληση του event, ο Moderator της εκδήλωσης είναι ο Ιωάννης Τσούτσιας. Τον κύριο αυτό τον βρίσκουμε να συμμετέχει μαζί με τον μαζί με τον Γιώργο Τσαρούχα στην Advisor Boutique (εταιρεία δημοσίων σχέσεων) EOS PROJECT , η οποία στην ιστοσελίδα της αναφέρει ότι προσφέρει «πρόσβαση σε ανθρώπους κλειδιά».
Πιο αναλυτικά , όπως αναφέρει το info-war.gr, το βιογραφικό του Τσαρούχα παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς εμφανίζεται σαν πρώην «μέλος του ΔΣ του νοσοκομείου Ευαγγελισμός» και «ειδικός σύμβουλος της πολιτικής ηγεσίας του ελληνικού υπουργείου Υγείας». Συγκεκριμένα αναφέρει ότι εργάστηκε «με την ηγεσία του υπουργείου για την αναδιάρθρωση του ελληνικού συστήματος υγείας» και συνεργάστηκε «στενά με τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων» αλλά και ως σύμβουλος ιδιωτικών εταιρειών τροφίμων.
Μέχρι στιγμής όλα θα μπορούσαν να αποτελούν μια απλή σύμπτωση μέχρι τη στιγμή που οι Τσούτσιας και Τσαρούχας άρχισαν να σβήνουν μανιωδώς τα ίχνη τους από το Ιντερνετ. Αμέσως μετά την αποκάλυψη του υπουργικού φιάσκου, με την «πρόσκληση-μαϊμού» από το Χάρβαρντ, τα βιογραφικά εν λόγω κυρίων εξαφανίστηκαν από τη σελίδα τους στο EOS Project! L1 από το Κουτί Πανδώρας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ