Άθλια, κομμουνιστική συμπεριφορά από τον Σίμο Κεδίκογλου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥΑποκαλύπτει η Τρολυμπία

Σε άλλη μία πρόκληση κατά των ηθών και αξιών του αστικού τρόπου ζωής προέβη ο εκπρόσωπος τύπου των νεομπολσεβίκων της κυβέρνησης.
Μετά την μπολσεβίκικη λαίλαπα στο δικαίωμα του επιχειρείν και την επίθεση στην ατομική ιδιοκτησία, ήλθε και ο εκλενινισμός στις ανθρώπινες σχέσεις.

Σε μία προκλητική κίνηση τρανταχτής σημειολογίας λοιπόν, ο εκπρόσωπος τύπο του μπολσεβικικού συγκυβερνητικού μορφώματος, φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να χώρισε με την συμβία του, την οποία είχε εκθέσει ανεπανόρθωτα στα μάτια της κοινωνίας.

Αντιλαμβάνεστε την σκοπιμότητα: Την εξέθεσε και τώρα την εγκαταλείπει βάζοντας βόμβα στα θεμέλια του παραδοσιακότερου θεσμού της αστικής μας δημοκρατίας που αποτυπώνεται περίτρανα στο ρητό “περπάτησες την αδελφή μου; θα την πάρεις”.

Εάν η συγκυβέρνηση διατηρήσει τον μπολσεβίκο εκπρόσωπο στην θέση του, σημαίνει ότι υιοθετεί και συνεργεί σε αυτό το ανοσιούργημα. Αναμένουμε να δουμε τι θα πράξει ο πρωθυπουργός, που συχνά – πυκνά απαγγέλει Λένιν στην βουλή. Κάθε άλλη εξέλιξη πέραν της καρατόμησης Κεδίκογλου, θα είναι και η πτώση της τελευταίας μάσκας ψευδεπίγραφης αστικής ευαισθησίας.

Ραντεβου στην Περεστρόικα λοιπόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ