Επιτέλους η Αυγή κατάλαβε ότι οι υποκινητές των "πορτοκαλί επαναστάσεων" είναι φασιστες.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20140217-093448.jpg

Έπρεπε να χτυπήσουν και στην Βενεζουέλα για να γίνει επιτέλους αντιληπτό ότι το φασιστικό λόμπι του πλανήτη ευθύνεται για τις “πορτοκαλί επαναστάσεις” που συμπτωματικά φέρνουν στην εξουσία τους εκλεκτούς αχυρανθρωπους των Κλίντον, Σορός, Μπράιζα κλπ. Απο την
Ουκρανία, την Αίγυπτο, την Ελλάδα, σήμερα στόχος η Βενεζουέλα που το λόμπι θέλει να μετατρέψει σε Κολομβία για να την απομυζήσει. Όπως ακριβώς έγινε στην Ελλάδα το 2008.
Κοινός παρονομαστής; Η “τιμωρία” όλων αυτών για τα ανοίγματα στην Ρωσία και η άλωση του τραπεζικού συστήματος και των φυσικών πόρων. Στην Ελλάδα το ζούμε στο πετσί μας. Ακύρωση της πολιτικής των αγωγών, υποθήκευση του φυσικού πλούτου, “ιδιωτικοποίηση” των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων με τον Σορός να μπαίνει απο την πίσω πόρτα. Όπως ακριβώς στην Κολομβία.
Ο χαρακτηρισμός της Αυγής βέβαια δεν πρέπει να επεκτείνεται σε όλους όσους διαδηλώνουν. 16χρονοι μαθητές άλλωστε χρησιμοποιούνται απλώς ως ανθρώπινες ασπίδες από τους διοργανωτές της ανωμαλίας, που μετατρέπει ένα κυρίαρχο κράτος σε failed state υπό την ζωντανή μετάδοση του CNN. Όπως ακριβώς έγινε και στην Ελλάδα, με τον Αλαβανο απο την μια πλευρά να υμνεί την “εξέγερση” και τον Καρατζαφερη με την Ντόρα από την άλλη να καλούν σε “στρατιωτική” αντιμετώπιση. Για να πέσει ο κακός Καραμανλής και να έλθει το μνημόνιο μια ώρα αρχύτερα.
Ένας χορός αθλιότητας, που δύσκολα μπορεί να αντιληφθεί ο απλός πολίτης. Ακόμα και σήμερα που οι “εθνικοφρονες” εκχωρησαν στους τοκογλυφους την εθνική κυριαρχία και ο Αλαβάνος φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα της διαπλοκής ωθώντας στην έξοδο απο το Ευρώ. Το όνειρο των τραπεζιτών και την φυσική κατάληξη του μνημονίου δηλαδή.
Απέναντι στο ταγκό των διεφθαρμένων, μόνο ένα ευρύ πατριωτικό μέτωπο μπορεί να ειναι η απάντηση. Όπως ήταν πάντα, αλλά τα “άκρα” των τοκογλύφων κατεπνιγαν ιστορικά. Όταν “κομμουνιστές και εθνικοφρονες” υπέγραφαν “μνημόνια” στην Βαρκιζα και κρέμαγαν Άρηδες…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ