Η Συρία απέναντι στην αυτοκρατορία του κακού: Πράκτορες Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας και Κατάρ έχουν συλληφθεί για τρομοκρατική δράση.

0f9fe manarΣύμφωνα με την εφημερίδα Αλ Μανάρ -που εκδίδεται στην Ιερουσαλήμ- υπάρχουν ογδόντα πέντε αξιωματικοί της Σαουδικής Αραβίας- οι περισσότεροι των οποίων είναι πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών- που κρατούνται από τις υπηρεσίες ασφαλείας της Συρίας. Οι κρατούμενοι αυτοί κατηγορούνται για συμμετοχή σε τρομοκρατικές ενέργειες κατά του λαού της Συρίας.
Η Σαουδική Αραβία έχει ζητήσει – μέσω τρίτου- επανειλημμένα την απελευθέρωσή τους και ειδικά  για επτά υψηλόβαθμα στελέχη των μυστικών υπηρεσιών της , αλλά οι συριακές αρχές έχουν απορρίψει αυτά τα αιτήματα.
 
Συγχρόνως, όπως σημειώνει η εφημερίδα, οι Σύριοι κρατούν, επίσης, δέκα τέσσερις πράκτορες του Κατάρ και εννέα πράκτορες της τουρκικής MiT. Και για αυτούς, επίσης, έχουν καταβληθεί, εις μάτην, προσπάθειες απελευθέρωσής τους,  μέσω τρίτων.
 
Η πηγή αναφέρει ότι σύντομα το συριακό κράτος θα δημοσιεύσει τα ονόματα των πρακτόρων αυτών των τριών χωρών, οι οποίες εμπλέκονται σε πράξεις τρομοκρατίας και εγκληματικότητας εναντίον του λαού της Συρίας.
 

The Hellenic Information Team

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ