Οικισμός 2300 ετών των Ελληνιστικών χρόνων ανακαλύφθηκε στο Ισραήλ !

1563296077Ο 2.300 οικισμός των Ελληνιστικών χρόνων ανακαλύφθηκε στο δρόμο προς την Ιερουσαλήμ
Ισραηλινοί αρχαιολόγοι ανακάλυψαν οικισμό ελληνιστικών χρόνων που κατοικείτο κατά τη διάρκεια της περιόδου του Δεύτερου Ναού το 2.300 – χρονών χωριό ανακαλύφθηκε στο

δρόμο προς την Ιερουσαλήμ Φωτογραφία από Skyview
Νόμισμα από την εποχή του βασιλιά Αντίοχου Γ “ . Φωτογραφία από3053832309 την Clara Amit , υπέυθυνη του Ισραήλ των Αρχαιοτήτων
Ισραηλινοί αρχαιολόγοι ανακάλυψαν τα απομεινάρια ενός 2.300 χρονών οικισμός κοντά στο » Burma δρόμου » που οδηγεί στην Ιερουσαλήμ .
Οι Αρχές του Ισραήλ πρόσφατα ολοκλήρωσα ανασκαφές στο χώρο μπροστά από την κατασκευή ενός 25 -χιλιομέτρων αγωγού φυσικού αερίου , η οποία θα διαρκέσει από την ακτή στα περίχωρα της Ιερουσαλήμ . Η διαδρομή του αγωγού θα παρακάμπτει τώρα αυτό αρχαιολογικ4140058597ό χώρο .
Η ανασκαφή αποκάλυψε 750 τετραγωνικών μέτρων οικισμού με πέτρινα σπίτια και μια σειρά από στενά σοκάκια που καταλήφθηκαν για περίπου δύο αιώνες κατά τη διάρκεια της περιόδου του Δεύτερου Ναού , από το 530 π.Χ. και 70 CE . Κάθε σπίτι έχει πολλά δωμάτια και μια αυλή .
» Τα δωμάτια εξυπηρετούνται γενικά ως αίθουσες κατοικιών αποθήκευσης , ενώ οι καθημερινές εργασίες γινόντουσαν στην αυλή σύμφωνα με την Irinia Zilberbod , επικεφαλής της ανασκαφής
Η ανασκαφή παρουσιάζει την περιοχή να φτάνει στο απόγειο της ανάπτυξής του κατά την Ελληνιστική περίοδο ( τρίτο αιώνα π.Χ. ) μετά τον Μέγα Αλέξανδρο , και εγκαταλείφθηκε το τέλος της δυναστείας Hasmonean .
Βασάλτη και ασβεστόλιθο εργαλεία για οικιακή χρήση ανακαλύφθηκαν , όπως και οι γλάστρες αγγεία μαγειρέματος , βάζα , καντήλια και πάνω από 60 νομίσματα .


veteranos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ