Αποχώρησε από το πάνελ του μεγάρου Μουσικής ο Πάνος Παναγιωτόπουλος μετά από επεισόδιο (βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

[youtube=http://youtu.be/TYva1Q-u4bk]

Τα γεγονότα: Σήμερα το πρωί 20 Φεβρουαρίου 2014 ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Πάνος
Παναγιωτόπουλος άνοιξε τις εργασίες του Συνεδρίου “Χρηματοδοτώντας τη δημιουργικότητα”, στο πλαίσιο της ελληνικής προεδρίας της Ε.Ε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Το συνέδριο αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί αποτυπώνει την Ευρωπαϊκή πολιτιστική πολιτική των ερχόμενων δεκαετιών. Δεν προσκλήθηκε ωστόσο ούτε ένας καλλιτέχνης ως ομιλητής, και η ανακοίνωση του Συνεδρίου δεν κοινοποιήθηκε ευρέως.

Με πρωτοβουλία της Κίνησης Μαβίλη, καλλιτέχνες από διαφορετικά πεδία παρευρέθηκαν στο Συνέδριο και, αισθανόμενοι ότι χλευάζεται η ίδια η έννοια του πολιτισμού, δήλωσαν την αντίθεσή τους, γελώντας. Η αντίδραση του Υπουργού Πολιτισμού ήταν αποκαλυπτική.

Το σχόλιο της Σοφίας:

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΕ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΤΑΝ ΖΗΤΑΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΟΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.

ΟΤΑΝ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ  ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥΣ  ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ  ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΥΡΗΓΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ