Απάντηση σε σχόλιο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απο την Φανούλα Αργυρού

Αγαπητέ κ. Καλογερόπουλε,
Σας απαντώ ξεχωριστά, γιατί δυστυχώς, δεν μπορώ να βάλω σχόλιο στην ανάρτηση του Ολυμπία, δεν δέχεται για κάποιο λόγο ιμειλ μου.

Πέρασε ένας αιώνας από τότε που οι Κεμαλιστές εκτέλεσαν τις γενοκτονίες τους και εφόσον πέθαναν όλοι εκείνοι οι άνθρωποι, η μνήμη έμεινε και πολεμά για την αναγνώριση των γενοκτονιών.

Συνεχίζουμε να επιμένουμε στα δίκαιά μας, γιατί άσχετο από ανίκανους, ξενόδουλους, επίορκους, ηττοπαθείς ηγέτες, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο, και όσο άνισος και να είναι ο αγώνας εναντίον της αδικίας και της βαρβαρότητας, υπάρχει και το αύριο, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία,
γι΄αυτό κανένας αξιοπρεπής και αγωνιστής λαός δεν αυτοκτονεί σήμερα επειδή κάποτε θα πεθάνει. Με το ίδιο σκεπτικό θα μπορούσαμε να πούμε δώστε και την Μακεδονία, δώστε και από την Θεσσαλονίκη μέχρι την Αλεξανδρούπολη στην Τουρκία και βάρτε και έτσι από μας και το μισό Αιγαίο, γιατί δεν τα βγάζουμε πέρα με τους Τούρκους.
Αντί να τα λέμε αυτά κ. Καλογερόπουλε, να ζητάμε αυτά που δεν μας δίνουν όσον αφορά την Κύπρο. Εμείς αυτό κάνουμε και απόδειξη είναι το γεγονός ότι για 40 χρόνια προσπαθούν να επιβάλουν την ρατσιστική διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία και δεν τα καταφέρνουν γιατί όσο παράξενο και σας φαίνεται, εμείς που δεν την δεχόμαστε, είμαστε το εμπόδιο. Και απέναντι μας έχουμε όλους όσους την επιβουλεύονται υπέρ της Τουρκίας και ξόδεψαν και ξοδεύουν εκατομμύρια αν δεν έχουν ξεπεράσει τα δις στις ΜΚΟ μαιμού για να εξαγοράζουν συνειδήσεις και μειοδότες εναντίον μας.
Δεν θα παραδοθούμε γιατί θα πεθάνουμε κ. Καλογερόπουλε.

Με μεγάλη εκτίμηση. Φανούλα Αργυρού.

1. Nicolas Kaloy-Καλογερόπουλος είπε

Φεβρουαρίου 21, 2014 στις 8:14 μμ
Aγαπητ’ή Κα Φανούλα
Αν και δεν είμαι ειδικός στα περί Κύπρου νομίζω ότι έιμαι ειδικός στα περί Λογικής (Ph.D. philosophy γαρ)
Τα ερωτήματά μου είναι:
1ο.πώς νομίζει τις ότι θα κάνει τον Τουρκικό στρατό να φύγει αό την Κύπρο?
2ο. Πώς νομίζει τις ότι θα κάνει τους Άγγλους και Αμερικανούς να αλλάξουν σχέδιο?
3ο, Πώς νομίζει τις ότι θα αλλάξουν τα πράγματα υπέρ του 18% κλπ που δεν υπάρχει πλέον και ουδέις το θυμάται?
και
4ο. ΜΗΠΩΣ για να τελειώνουμε η λύσις είναι αυτή που προτείνει ο κ. Λυγερός και εγώ έχω προτείνει προ …πολύ πολλού?
Το κακό άρχισε (το έχω γράψει στο βιβλίο μου “Ποιοί δολοφόνησαν την Ελλάδα”[1995] ) με τον Μακάριο . Ο οποίος αγνοώντας την λογική του Ανατολικού Ζητήματος άρχισε να ερωτοτροπεί με Τίτο, Νερού, ΕΣΣΔ και δεν συμμαζεύεται αντί να πάει να πει στους Άγγλους “θα’έχετε με εμας το αβύθιστο αεροπλανοφόρο σας στην Κύπρο” (σκληρόν γαρ προς κέντρα λακτίζειν) και συνεχίστηκε με την ηλίθια πρωτοβουλία (ή …παρακίνηση?) των …Ηρώων του Πολυτεχνείουοι οποίοι …απεκατέστησαν την δημοκρατία φέρνοντας στην Αρχή τον Ιωαννίδη και αποτρέποντας την εκλογή του Μαρκεζίνη? Αφού λοιπόν τα κάναμε (σαν Έλληνες αεί παίδες εσμεν) ΘΑΛΑΣΣΑ ποιά λύσις ευπάρχει σήμερα άλλη από την οριστική διχοτόμηση και αποκλεισμό εισόδου της Β.Κύπρου (και Τουρκίας) στην ΕΕ με αιώνιο βέτο?.
Από την γενεύη με αγάπη
Dr Nicolas Kaloy-Καλογερόπουλος
Geneva

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ