ΣΟΚ πάλι από Σταθάκη. «Είμαι πολέμιος της δραχμής, δεν τίθεται τέτοιο θέμα για τον ΣΥΡΙΖΑ».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

6F0949C05DBC30B537BE6D3C30A04A7E«Είμαι πολέμιος της δραχμής, δεν τίθεται από τον ΣΥΡΙΖΑ θέμα επιστροφής στη δραχμή. Ουσιαστικά δεν τέθηκε ποτέ το θέμα αυτό ούτε στην Ευρώπη, παρά τα φοβικά σύνδρομα, ούτε βέβαια τίθεται τώρα», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Σταθάκης, μιλώντας σε δημόσια συζήτηση που διοργάνωσε στη Θεσσαλονίκη ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ). Προ ημερών είχε πει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα βάλει περισσότερους φόρους στα φυσικά πρόσωπα.

Προχθές ο κ. Δραγασάκης, άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο της επιστροφής σε εθνικό νόμισμα, αν οι Ευρωπαίοι εταίροι είναι ανένδοτοι, αντίθετα χθες ο κ. Σταθάκης ξεκαθάρισε και πάλι ότι δεν τίθεται τέτοιο θέμα.

Ας ξεκαθαρίσουν επιτέλους εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ, πριν μας τρελάνουν τελείως, τι θέλουν κατ’ αρχήν οι ίδιοι και μετά να το πουν και σε μας. Θα βάλουν περισσότερους φόρους; Θα μείνουμε στο ευρώ πάση θυσία; Τι θα γίνει τελικά; Πάντως έτσι όπως πάνε, δεν υπάρχει περίπτωση για περαιτέρω άνοδο του κόμματός τους, εκτός φυσικά και αν δεν θέλουν τις ευθύνες που συνεπάγονται η ανάληψη της διακυβέρνησης. Κρίμα, γιατί ο λαός τους είχε πιστέψει.

Πέτρος  Χασάπης

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ