Κινητικότητα στην κεντροαριστερή… μονοκατοικία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

παπανδρεου μαραθωνιος** Το «κόσμος πάει κι έρχεται» και το «μπες-βγες» είναι τα χαρακτηριστικά των διεργασιών και ζυμώσεων στην κεντροαριστερή μονοκατοικία (ε, πολυκατοικία δεν τη λες)!

** Συμπέρασμα; Το τοπίο είναι ακόμα θολό, οι μετακινήσεις κυριαρχούν, τίποτα δεν έχει παγιωθεί…

** Ιδιαίτερα μετά και την «κουτσουκέλα» Βενιζέλου, να αποφασίσουν με τον Σαμαρά την εκλογή των ευρωβουλευτών με σταυρό, κάτι που θεωρήθηκε casus belli απ’ τους 58…

** Θεριά ανήμερα οι 58 και κυρίως… βάζοντας μπροστά την πολιτική (!) έχουν διαμηνύσει στον Βενιζέλο «πρώτα το ευρωψηφοδέλτιο και ύστερα οι αποφάσεις για τη συνδιάσκεψη», αυτήν ντε που θα φτιάξει την ελληνική Ελιά!

** Στο μεταξύ και με αφορμή αυτή την «βαλκανική κουτοπονηριά» του Μπένι, όπως είπε, επανέκαμψε στη ΔΗΜΑΡ φεύγοντας απ’ τους 58 ο Γερ. Γεωργάτος, αλλά κι ο γίγας Ψαριανός, ενώ το συζητάει κι ο… επίδοξος αρχηγός της «Ελιάς», ο Α. Παπαδόπουλος!

** Πάνω στη σύγχυση, που λένε, την κάνει απ’ το ΠΑΣΟΚ η ευρωβουλευτής Μαριλένα Κοππά, κατά ΔΗΜΑΡ μεριά!

** Προσέξτε κι αυτό. Τι γίνεται με εκείνους που οι σύντροφοί τους είχαν αποκαλέσει «κηπουρούς» του ΓΑΠ: Ο Μπεγλίτης πάει με τη ΔΗΜΑΡ για τον «προοδευτικό πόλο», ο Δρούτσας κούνησε μαντίλι στον Μπένι, ο Ξυνίδης το ίδιο, η Τίνα αγνοείται αλλά πάντως καλά είναι επαγγελματικά βολεμένη, μην ανησυχείτε…

** Απ’ την άλλη ο Μόσιαλος είναι εκ των… συνιστωσών της «Ελιάς», οι Πεταλωτής και Γερουλάνος είναι εντός-εκτός ΠΑΣΟΚ, πάντως τούτη την περίοδο είναι… περισσότερο εντός!

ΜΜ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ