Η Τσιρλίντερ μοίραζε …χαρά και σκόνη στη νομενκλατούρα του Κολωνακίου…
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
ΑΤΖΕΝΤΕΣ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ “ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΔΑΣ”!
ΑΤΖΕΝΤΕΣ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ “ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΔΑΣ”! 
Πολλοί διάσημοι καθώς και μέλη της υψηλής κοινωνίας φέρονται ότι ήταν οι πελάτες του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, που…
εξαρθρώθηκε από τις διωκτικές αρχές, οι οποίοι τώρα τρέμουν τις αποκαλύψεις, καθώς μετά τις συλλήψεις μελών της σπείρας πληροφορίες αναφέρουν ότι έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών και τηλεφωνικές ατζέντες με ονόματα.
Συγκεκριμένα, μετά από επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. σε διάφορες… περιοχές της Αττικής, συνελήφθησαν έξι μέλη της σπείρας, εκ των οποίων τέσσερις άνδρες, ηλικίας 40 ετών, 43 ετών, 33 ετών, 32 και μια 40χρονη γυναίκα. και ένας 34χρονος υπήκοος Αλβανίας.
Σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές η εγκληματική ομάδα εισήγαγε στην Ελλάδα και διακινούσε στην Αττική μεγάλες ποσότητες του ναρκωτικού MDMA (περισσότερο γνωστού ως ecstasy), και διατηρούσαν διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη το οποίο χρησιμοποιούσαν ως χώρο απόκρυψης των ναρκωτικών.
Πηγές της αστυνομίας παρουσιάζουν ως αρχηγικό μέλος της σπείρας, ο οποίος μεθόδευε την εισαγωγή και προμήθεια των ναρκωτικών στην Ελλάδα και ακολούθως στα υπόλοιπα μέλη, έναν 40χρονο επιχειρηματία από τη Γερμανία, ο οποίος διατηρεί αλυσίδες εστιατορίων και καφέ franchising.
Όπως αναφέρει η «Espresso», η 40χρονη, κάτοικος Νέας Σμύρνης και ομογενής από το Τορόντο, άφησε εποχή στις μπάρες νυχτερινών κέντρων διασκέδασης με τα αποκαλυπτικά της show, ενώ παράλληλα «ψυχαγωγούσε» τους fans κατά τη διάρκεια των τάιμ άουτ σε αγώνες της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού.
Σημειώνεται, ότι ο 40χρονος ομογενής είχε συλληφθεί και στο παρελθόν στην Αττική για διακίνηση χασίς και κοκαΐνης. και είχε αποφυλακιστεί πριν από 8 – 9 μήνες.
Directnews.gr