Το τέλος του ισλαμοφασίστα Μόρσι θα έχει η ναζιστική κυβέρνηση της Ουκρανίας!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

morsi protestΤα ίδια καθάρματα που προσπάθησαν να ρίξουν την Αίγυπτο στα χέρια του ισλαμοφασισμού, έκαναν και το ναζιστικό πραξικόπημα στην Ουκρανία.

Οι “εκλογές” του Μόρσι θα μείνουν μνημείο φασισμού, με γυναίκες να δέρνονται ανηλεώς για να μην πλησιάσουν τα εκλογικά κέντρα, δολοφονίες δημοκρατικών πολιτών από τους ισλαμιστές και εντέλει ένα ψευδεπίγραφο 30% με αποχή 65% να κυβέρνά “δημοκρατικά”! Και όμως, αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, είχε γίνει δεκτό από την “ΕΕ και την Δύση”!

Μέχρις ότου ορισμένοι ηρωϊκοί Αιγύπτιοι ακτιβιστές αποκάλυψαν πως η Κλίντον είχε δώσει 8 δις μαύρα δολλάρια στον Μόρσι και τους ισλαμοφασίστες για να πάρουν την εξουσία!

morsi barossoΟ λαός ξεσηκώθηκε με το επικό κίνημα του Tamarod και γκρέμισε το κάθαρμα, παρά τις απειλές της Δύσης που θα έστελνε ακόμα και στρατό για να τον προστατεύσει.

Τώρα, μετρά ημέρες μέχρι να ακούσει την ποινή που θα του επιβάλλει το ανώτατο δικαστήριο της Αιγύπτου: Την θανατική.

Οι ίδιοι ακριβώς εγκληματίες έφεραν τους ναζί Ουκρανούς στην εξουσία. Με το δολοφονικό πραξικόπημα. Είναι θέμα χρόνου αυτοί που σήμερα χαριεντίζονται με τον Κέρι, τον Μπαρόζο και τον Ερντογάν να ακολουθήσουν την τύχη του Μόρσι. Αρκεί ο λαός της Ουκρανίας να σπάσει τις τηλεοράσεις του…

…πράγμα που δυστυχώς δεν έκανε ο λαός της Ελλάδας και κατέληξε με τον αχυράνθρωπο Παπανδρεου πρωθυπουργό. Και στα δικά μας λοιπόν.

Hillary Clinton, Mohammed Morsi Turkey's PM and leader of ruling AKP Erdogan and Egypt's President Mursi greet the audience during the AKP congress in Ankaramorsi kerry

ΔΗΜΟΦΙΛΗ