Αντώνη αυτά είναι κόλπα ζόρικα που τα έκανε και ο ΓΑΠ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

81214 images71

της Καλίντα
Όταν έγινε πρωθυπουργός ο ΓΑΠ το 2009 μίλαγε για ένα πακέτο μέτρων 3 δις που θα δινόταν σε μισθούς, συντάξεις,ανέργους,αγρότες με στόχο την τόνωση της κατανάλωσης!
( Πρώτο θέμα 08-10-2009 )
Αποφάσισε λοιπόν να δώσει η κυβέρνηση του ένα επίδομα αλληλεγγύης σε διάφορες κοινωνικές ομάδες της τάξης των 300 και 400 ευρώ!

eb33f epidoma
Τα 3 δις σύντομα έγιναν ένα δίς και το επίδομα θα κυμαινόταν απο 300 εώς 1300 ευρώ (τα 1300 ευρώ αφορούσαν ΑΜΕΑ)!
398da epidoma1
Η “κομπίνα” της κυβέρνησης του ΓΑΠ ήταν πως τα χρήματα θα τα έδινε σε δύο δόσεις,έδωσε την πρώτη δόση κοντά στα Χριστούγεννα του 2009 και τα υπόλοιπα θα τα έδινε αργότερα τον Ιούνιο.
Η δευτερη δόση όμως δεν δόθηκε ποτέ επειδή τον Μαϊο του 2010 η χώρα μπήκε στο μνημόνιο!
Μοίρασε δηλαδή μόνο 500 εκ απο όσα είχε τάξει και μετά ξεκίνησε μια περίοδος σκληρών οικονομικών μέτρων όπου όλοι πλήρωσαν πολλαπλά τα χρήματα που πήραν!
Εντελώς “τυχαία” σήμερα έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα 2,9 δίς ευρώ και απο αυτό το πλεόνασμα που ισχυρίζεται η κυβέρνηση ότι έχει η Ελληνική οικονομία,ο Αντώνης Σαμαράς θα μοιράσει 500 εκ. σε ευπαθείς ομάδες και ένστολους!
Πόσο πολύ μοιάζουν οι δύο ιστορίες,σαν να τις έχει σκεφτεί και σχεδιάσει ο ίδιος άνθρωπος ή το ίδιο team!Μοιάζουν τόσο πολύ που όπως έγραψε και ένας χρήστης του twitter “Το πλεόνασμα του Σαμαρά είναι σαν το Λεφτά Υπάρχουν του ΓΑΠ,μια προεκλογική ατάκα για να τους ψηφίσουν τα πρόβατα!”!

Ο ΓΑΠ ξεκίνησε με αρχικό σχεδιασμό 3 δίς,υποσχέθηκε να μοιράσει 1 δίς,μόιρασε τελικά 500 εκ.,ο Σαμαράς ξεκινά με πλεόνασμα 2,9 δίς και λέει οτι θα μοιράσει 500 εκ.,πόσα απο αυτά θα φτάσουν όμως τελικά στον κόσμο και ΤΙ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕΤΑ;Το αντάλαγμα του ΓΑΠ ήταν η υπογραφή του μνημονίου,του Αντώνη;

Αυτά για όσους βλέπουν το τυρί αλλά δεν βλέπουν την φάκα!
Με εκτίμηση η δική σας @kali_nda

ΔΗΜΟΦΙΛΗ