Διαφωνία Μπακογιάννη για το θέμα των διαγραφών. Σιωπή Σαμαρά.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

f3f8bc873c3535f76bb26585d3d3e01f_XLΜιλώντας χθες στον ραδιοφωνικό σταθμό realfm και στον δημοσιογράφο Ν. Χατζηνικολάου, η κ. Μπακογιάννη διαφώνησε ανοικτά με τη διαγραφή του κ. Νικήτα Κακλαμάνη από τον κ. Σαμαρά και έκανε λόγο για στρατιωτικής μορφής απολυταρχικές λογικές.
Συγκεκριμένα και αφού διαφώνησε με την ψήφο του κ. Κακλαμάνη, είπε, μεταξύ των άλλων:  «Διαφωνώ με αυτή τη διαγραφή. Πιστεύω ότι είναι λάθος οι διαγραφές… Πιστεύω ότι διαγραφές και η λογική των διαγραφών στα σύγχρονα ευρωπαϊκά κόμματα δεν μπορεί να υπάρξει. Το πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να λειτουργεί με τέτοιου είδους στρατιωτικής μορφής απολυταρχικές λογικές». Ακούστε το σχετικό ηχητικό (εδώ), ειδικότερα από το 13,15΄ μέχρι το 13,58΄ λεπτό.
Αν και η κ. Μπακογιάννη έκανε δημόσια λόγο για «στρατιωτικής μορφής απολυταρχικές λογικές», που προφανώς μετέρχεται ο κ. Σαμαράς και οι οποίες δεν συνάδουν με σύγχρονο ευρωπαϊκό κόμμα, εντούτοις μέχρι στιγμής δεν είχαμε απάντηση από πλευράς του αρχηγού της ΝΔ. Μάλλον δεν τον παίρνει πολιτικά εδώ να κάνει οτιδήποτε και σίγησε, όπως ακριβώς σίγησε και ο κ. Βενιζέλος απέναντι στον κ. Παπανδρέου. Ο ηγέτης όμως δείχνει τη δύναμή του πάντοτε και όχι μόνο απέναντι σε αδύναμους πολιτικά βουλευτές.
Και να σκεφτεί κάποιος ότι ο κ. Σαμαράς θέλει να φτιάξει νέο σύγχρονο ευρωπαϊκό κόμμα. Πως άραγε; Με τέτοιου είδους στρατιωτικής μορφής απολυταρχικές λογικές, που δεν υπάρχουν σε κανένα ευρωπαϊκό κόμμα;
Πέτρος  Χασάπης
 
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ