14/04/2021

ΕΜΕΤΙΚΟ ΤΟΥΙΤ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΟΥΝΕΒΑ. ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ…

ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΤΟΥΙΤ ΚΟΥΝΕΒΑΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΜΕΤΙΚΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΚΟΥΝΕΒΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ (κλικ στην εικόνα).

Αν το είχε αναρτήσει κάποιος φασίστας ή ισλαμιστής, θα είχε ακολουθήσει χάος. Τώρα που το ανάρτησε ο “μπροστινός” των εργολάβων, δεν θ’ ανοίξει μύτη. Αλλά και σ’ εμάς δεν προκαλεί εντύπωση.

Η Κωνσταντίνα Κούνεβα, είναι μία αγωνίστρια, μία γυναίκα που δεν γονάτισε στους νταβατζήδες – εθνικούς εργολάβους του πασοκιστάν. Αυτούς δηλαδή…

που στηρίζουν με νύχια και με δόντια το “Ποτάμι” και άλλους μπροστινούς νταβατζήδων στην αυτοδιοίκηση κλπ.

Ένας ισλαμοφασίστας – μπράβος, σαν αυτούς που προστατεύει ο εκλεκτός της χούντας Νίκος Δήμου, τις έριξε βιτριόλι για να την σταματήσει. Κατά την προσφιλή τακτική των εκλεκτών της κάθε ρεπούση, που από την Άγκυρα μέχρι την Καμπούλ δολοφονούν, βασανίζουν, καίνε ζωντανή κάθε γυναίκα που θα τολμήσει να σηκώσει ανάστημα στην βαρβατίλα των μουλάδων, μπομπολάδων κλπ.

Σήμερα, οι ίδιοι οι νταβατζήδες που ονειρεύονται έναν κόσμο με μουλάδες, δούλες και βούρδουλες σε καλούν να ψηφίσεις Θεοδωράκηδες. Τους αχυρανθρώπους που απλώνουν σαν απόχη σε “ποτάμια” για να επιστρέψουν μετά οι ψήφοι στους φεουδάρχες του νταβατζηστάν.

Εάν δεν καταλαβαίνεις ότι το οφείλεις στην -ωραία σαν Ελληνίδα- Κούνεβα να ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ, κατάλαβε τουλάχιστον ότι το οφείλεις στα εγγόνια σου. Αυτά που θα τα ευλογήσουν με “50 χρόνια επιμήκυνση χρέους” για να γεμίσουν τις τσέπες τους σήμερα οι αβανταδόροι των Θεοδωράκηδων.

Διαβάστε επίσης: Κωνσταντίνα Κούνεβα:”Τα Έθνη απόλο τον κόσμο να ξαναγυρίσουν προς την παράδοση τους”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ