Παραιτείται ο Νότης Μαριάς. Με κλήρωση ευρωβουλευτές των ΑΝΕΛ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

128409-17_073321_kammenos_marias_notis.Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε σήμερα την απόφαση του βουλευτή του κινήματος Νότη Μαριά να παραιτηθεί από βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου, προκειμένου να διεκδικήσει την εκλογή του στην Ευρωβουλή.
Το γεγονός αυτό το επιβεβαίωσε στη συνέχεια και ο ίδιος ο κ. Μαριάς, οποίος γνωστοποίησε ότι τυπικά η παραίτησή του θα υποβληθεί στις 9 Μαϊου.
Τα ανωτέρω έλαβαν χώρα στο εστιατόριο ΔΙΟΝΥΣΟΣ, κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, όπου έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων ευρωβουλευτών των ΑΝΕΛ.
Για πρώτη φορά στην ιστορία ελληνικού κόμματος, έλαβε χώρα κλήρωση ενός αριθμού ευρωβουλευτών, μεταξύ εκείνων που είχαν υποβάλει ανάλογο αίτημα μέσω του internet. Η θέση αυτή υιοθετήθηκε από τους ΑΝΕΛ, έπειτα από πρόταση του Κινήματος Άμεσης Δημοκρατίας.
Με τους ΑΝΕΛ συμπαρατάχθηκαν δύο κοινωνικά κινήματα και συγκεκριμένα, το προαναφερθέν «ΚΙΝΗΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» με επικεφαλής τον κ. Γιώργο Κόκκα, ο οποίος και θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής και το κίνημα «ΠΥΡΙΚΑΥΣΤΟΣ ΕΛΛΑΣ» με επικεφαλής τον κ. Κώστα Ζουράρη, ο οποίος θα είναι επίσης υποψήφιος ευρωβουλευτής.
Επίσης υποψήφιος με τους ΑΝΕΛ θα είναι και ο γνωστός από το διαδίκτυο αρθρογράφος, με το ψευδώνυμο «Πόρτα – Πόρτα».
Πέτρος  Χασάπης
 
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ