17/04/2021

Μετά την χυδαία επίθεση στην Κούνεβα, ο Σταύρος Θεοδωράκης διαψεύδει ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι ο Σταύρος Θεοδωράκης.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΤΟΥΙΤΕΡ…και ζητά από τον χρήστη Σταύρος Θεοδωράκης με σήμα το Ποτάμι στο twitter να βγάλει την μάσκα. Σιγά μην βγάλει την μάσκα ο Σταύρος Θεοδωράκης που δεν είναι ο Σταύρος Θεοδωράκης. Εδώ δεν βγάζουν την μάσκα οι “μυστικοί χρηματοδότες” του Σταύρου Θεοδωράκη που είναι ο Σταύρος Θεοδωράκης, που όπως υποστήριξε ο Νίκος Δήμου του Σταύρου Θεοδωράκη, έχουν έλθει σε συμφωνία με το Ποτάμι. Του Σταύρου Θεοδωράκη.

Αυτή είναι η ανάρτηση στο σάιτ του ποταμιού. Τόσον καιρό δεν πειράχθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης από τον Σταύρο Θεοδωράκη που όμως δεν είναι ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Μετά από την ανήθικη επίθεση στην Κωνσταντίνα Κούνεβα από τον χρήστη με το όνομα @cocobilly στο twitter, ο Σταύρος Θεοδωράκης απάντησε:

«Από την πρώτη στιγμή το Ποτάμι ξεκαθάρισε ότι ο χρήστης του twitter που εμφανίζεται ως @cocobilly-Σταύρος Θεοδωράκης ΔΕΝ είναι ο Σταύρος Θεοδωράκης. Παρόλα αυτά ο άγνωστός χρήστης @cocobilly συνεχίζει… Η σημερινή του ανάρτηση όμως ξεπέρασε κάθε όριο. Είναι ανήθικο να παίζεις επικοινωνιακά παιχνίδια με ανθρώπους σαν την Κωνσταντίνα Κούνεβα, μια γυναίκα που πλήρωσε πολύ ακριβά τη συνδικαλιστική της δράση. Η Κωνσταντίνα είναι φίλη μου και οφείλω να την υπερασπιστώ δημόσια και να πω στον άγνωστο @cocobilly, ως εδώ! Υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ χυδαιότητας και πλάκας, και υπάρχει και όριο στο τρολάρισμα, είτε γίνεται κατά παραγγελία είτε όχι. Ας σταματήσει εδώ λοιπόν η πλάκα ή αλλιώς ας βγάλει την μάσκα για να ξέρουμε με ποιόν έχουμε να κάνουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ