13/04/2021

Εξηγήσεις από την Lidl Hellas ζητά η ΓΓ Καταναλωτή! Έρευνα για παραπλανητική διαφήμιση.. "Φύλλο και φτερό" τα φθηνά αρνιά της γερμανικής εταιρίας

20140414-092545Μετά τις σοβαρότατες καταγγελίες ότι 3.500 αμνιερίφια που προσφέρει το LIDL θα καταλήξουν στο πασχαλινό τραπέζι των Ελλήνων στην ελκυστική τιμή των 3.99 ευρώ, έρχεται η άμεση παρέμβαση της Διεύθυνσης Προστασίας Καταναλωτή της Γ.Γ. Καταναλωτή, ζητώντας από την γερμανική εταιρία άμεσες εξηγήσεις!

Διαβάστε την είδηση: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ “ΒΟΜΒΑ” ΣΤΑ LIDL: “ΘΑ ΜΑΣ ΤΑΪΣΕΤΕ ΑΡΝΙΑ ΜΕ ΑΦΘΩΔΗ ΠΥΡΕΤΟ”; ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ.

Τι ζητά από τη γερμανική εταιρία  και μάλιστα άμεσα η Διεύθυνση Προστασίας Καταναλωτή της Γ.Γ. Καταναλωτή:

α) Ποιος είναι ο αριθμός των τεμαχίων των αρνιών με τιμή 3,99 ευρώ το κιλό που έχετε προμηθευτεί για να προωθήσετε στο καταναλωτικό κοινό, συνολικά και ανά κατάστημα στην Ελλάδα, προσκομίζοντας και τα σχετικά παραστατικά.

β) Ποιος είναι ο αριθμός των τεμαχίων των αρνιών με τιμή 3,99 ευρώ το κιλό που πωλήσατε στο καταναλωτικό κοινό την πρώτη ημέρα της προσφοράς, συνολικά και ανά κατάστημα στην Ελλάδα, προσκομίζοντας και τα σχετικά παραστατικά.

γ) Αν παρά την εξάντληση των αποθεμάτων του εν λόγω προϊόντος στη συγκεκριμένη τιμή συνεχίζετε να διαφημίζετε την προσφορά».

Ολόκληρη η επιστολή:

gg katanalotigg katanaloti 2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ