10/04/2021

Το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τον Σαμαρά για Μαυρογιαλούρο

 
 
 
βενισΠως αποκαλεί το ΠΑΣΟΚ τον Αντώνη Σαμαρά; Μαυρογιαλούρο! Η συγκυβέρνηση περνά για άλλη μια φορά το δικό της δράμα με αφορμή το διάγγελμα Σαμαρά για τους αστέγους. Οπως διέρρε η
 
Χαριλάου Τρικούπη κανένα στέλεχος του κόμματος, είτε της κυβέρνησης που προέρχεται από τη Χαριλάου Τρικούπη δεν ενημερώθηκε για την πρωτοβουλία να ανακοινωθεί σήμερα το πρόγραμμα κοινωνικής κατοικίας για τους αστέγους.
Στενοί συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου κάνουν λόγο για αδιανόητο «μικροκομματισμό» και «λογικές Μαυρογιαλούρου», ενώ αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έγινε έξαλλος με αυτή την πρωτοβουλία της ΝΔ. Προσθέτους επίσης πως τέτοιου είδους πρακτικές δεν βοηθούν στην εύρυθμη λειτουργία του κυβερνητικού σχήματος.
Επιπλέον τονίζουν πως για τη συγκεκριμένη απόφαση θα έπρεπε να είχε ενημερωθεί τουλάχιστον ο κ. Βασίλης Κεγκέρογλου υφυπουργός Εργασίας, που χειρίζεται το συγκεκριμένο ζήτημα.
Σημειώνουν επίσης πως στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον Αντώνη Σαμαρά με τη συμμετοχή των υπουργών κκ Γιάννη Βρούτση και Άδωνι Γεωργιάδη δεν κλήθηκε όπως θα έπρεπε κανένα «πράσινο» κυβερνητικό στέλεχος. Πάει τρελαθήκαμε εντελώς…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ