Έφαγε ξύλο ο Αγοραστός στον Βόλο;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20140415-145538.jpg


Ένα απίστευτο, γεγονός, πρωτοφανές για τα πολιτικά πράγματα της Θεσσαλίας, συνέβη χθες το απόγευμα, στο στούντιο της TRT, στον Βόλο.
Πρωταγωνιστές, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός και ο ιδιοκτήτης της TRT, Άγγελος Αντωνίου.
Ενώ η εκπομπή του δημοσιογράφου Σωτήρη Πολύζου ήταν στον «αέρα, και μιλούσε η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης των «Θεσσαλών Συμπολιτεία» κ. Λίτσα Λιακούλη από το στούντιο της Λάρισας, ο Περιφερειάρχης
Θεσσαλίας, βρέθηκε στο στούντιο του Βόλου και ζήτησε να μιλήσει και να δώσει απάντηση για τα κονδύλια δημοσιότητας του ΕΣΠΑ, τα οποία διεκδικεί ο Άγγελος Αντωνίου. Αμέσως μετά στο στούντιο μπήκε και ο Άγγελος Αντωνίου, υπήρξε έντονη λογομαχία, η οποία δεν βγήκε στον αέρα διότι υπήρξε η σύνδεση με το στούντιο της Λάρισας.
Ο κ. Αντωνίου, έβγαλε τον κ. Αγοραστό έξω από το στούντιο και κλείδωσε την πόρτα, αλλά ο καυγάς υπήρξε εντονότατος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο Περιφερειάρχης βρέθηκε στο έδαφος και μετά πάνω στα διαχωριστικά τζάμια του στούντιο, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμό, από τα σπρωξίματα του κ. Αντωνίου.
Ο Περιφερειάρχης ζητούσε να βγει στον «αέρα» και να μιλήσει για το ΕΣΠΑ και να δώσει απάντηση σε όσα επί μέρες δεν του επιτρέπουν να πει, καθότι όπως αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον του, είναι αποκλεισμένος από το Θεσσαλικό κανάλι.
Τελικά, η ασφάλεια του Old City, επενέβη και ο καυγάς μεταφέρθηκε στο χώρο του ασανσέρ, όπου και τελικά συμφωνήθηκε ο κ. Αγοραστός να δώσει γραπτή δήλωση και αυτή να μεταδοθεί από τα ΜΜΕ και κατόπιν η TRT να μεταδώσει την απάντηση.
Αγοραστός: Μου απαγόρευσε να μιλήσω
Την δική του πλευρά σχετικά με το περιστατικό που συνέβη χθες στα στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού TRT παρουσιάζει με επιστολή του στα Μέσα Ενημέρωσης ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός. Ο κ. Αγοραστός χαρακτηρίζει «υπάλληλο» της TRT τον κ.Άγγελο Αντωνίου και καταφέρεται με σφοδρότητα κατά του ιδίου για την «λασπολογική» όπως τη χαρακτηρίζει επίθεση που δέχεται καθημερινά.

http://skopelos-news.blogspot.gr/2014/04/blog-post_7534.html

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ