Προεκλογική επιχειρηματολογία..

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από την Σοφία
Με τρέλλα και κορδέλα!!!
Προεκλογική επιχειρηματολογία..
Αν τα πράγματα δεν ήταν τόσο δύσκολα, θα γελούσαμε πολύ ακούγοντας αυτά που λένε, με απίστευτη σοβαρότητα, κάποιοι απ’ αυτούς που ζητούν την ψήφο και τον σταυρό μας στις επικείμενες εκλογές.
Ειδικά οι υποψήφιοι που έρχονται από το λαοφιλέστατο κόμμα της ΝΔ, είναι συγκλονιστικοί και καθηλωτικοί.
Ο ένας είναι ο υπερκαταπληκτικός Άρης Σπηλιωτόπουλος που μας ζητά να τον κάνουμε δήμαρχο επειδή έχει ερωτευτεί την Αθήνα και θέλει να την σφίξει στην αγκαλιά του ma non troppo, επειδή ξέρει να σηκώνει τα μανίκια του για να δώσει μάχη, (όταν τον βλέπεις λες «να ένας μαχητής»!) βγάζει μόνος του, λέει, τα σκυλιά του βόλτα και ξέρει τους καταστηματάρχες της γειτονιάς του με τα ονόματά τους!!
H άλλη είναι η Νίκη των Guinea PIIGS!
Η Νίκη που είχε φύγει από την ΝΔ και είχε διοριστεί να μας «εκπροσωπήσει» στο Ευρωκοινοβούλιο μέσω του ΛΑΟΣ!!
http://news.bbcimg.co.uk/media/images/56263000/jpg/_56263066_-13.jpg
Την θυμάστε;
Η κυρία Τζαβέλα στο ερώτημα γιατί να σε ψηφίσουμε εσένα για να ξαναπάς εκεί, σε συνέντευξη στον real είπε ότι «Οι πολιτικοί που πάνε στο ευρωκοινοβούλιο πρέπει να έχουν εμπειρία ζωής. Αν δεν έχεις εμπειρία ζωής, δεν μπορείς να καταλάβεις τι θέλει ο πολίτης. Η γλωσσομάθεια εξυπακούεται».
Ζητάει την ψήφο μας λοιπόν γιατί έχει εμπειρία ζωής! Κι οι ταξιτζήδες έχουν εμπειρία ζωής! Κι οι περιπτερούχοι, κι οι δικαστές, κι οι δικηγόροι, κι οι μπετατζήδες κι οι οδηγοί τριαξονικών και διεθνών μεταφορών και πάρα πολύς κόσμος ακόμα! Και πολλοί μιλάνε και ξένες γλώσσες κυρία Νίκη μας, γιατί να ξαναπάς εσύ; Επειδή όλοι αυτοί δεν ήταν ποτέ κομματόσκυλα;
Εσύ που μάλλον δεν θεωρείς τον εαυτό σου ως πολίτη, αλλά κάτι άλλο και μόνο από την εμπειρία μπορείς καταλάβεις τι θέλουν τα ζωντανά, οι πολίτες, μίλα μας για την εμπειρία σου.
[youtube http://youtube.com/w/?v=Lh59fgpObIM]
Έτσι πες μας! Αν, λοιπόν, δεν έχεις κολυμβήθρα από την Αρμενία, Δερβίσηδες από την Καππαδοκία, μαχαίρια από την Καμπούλ, καθρέφτη απ’ το Μαρόκο και τόσα άλλα ψώνια από ταξιδάκια, δεν μπορείς να καταλάβεις ότι ο Έλληνας πολίτης θέλει να γίνει πειραματόζωο της Ευρώπης!!!!!
Τώρα μάλιστα!!!
«Ποια Ευρώπη θέλουμε να φτιάξουμε; Πρέπει να φτιάξουμε την Ευρώπη της ευημερίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης
«Όταν επικεντρωθείς στο δάσος που είναι η Ευρώπη, τότε μπορείς να περάσεις τα εθνικά σου θέματα» μας λέει η κυρία Τζαβέλα…
Για να ξαναθυμηθούμε το όραμα της κυρίας αυτής για την Ευρώπη και το ρόλο της Ελλάδος, σ’ αυτήν την Ευρώπη! Πώς τα περνάει «τα εθνικά θέματα» μαζί με την εξυπακουόμενη γλωσσομάθεια…
[youtube http://youtube.com/w/?v=WrRshGJoqek]
«Δεν έχουμε αντίρρηση να γίνουμε πειραματόζωα»…
Αυτή είναι η Ευρώπη που «θέλουμε να φτιάξουμε»! Κάποιοι θα πάνε να γίνουν τα αναλώσιμα πειραματόζωα για να περάσουν καλά οι άλλοι.
Αν δεν πετύχει το πείραμα, θα χαθούν τα αναλώσιμα πειραματόζωα όχι οι άρειοι του Βορρά!
Δεν είχε αντίρρηση η κυρία να γίνουμε ΕΜΕΙΣ, κι όχι αυτή, πειραματόζωα, χωρίς δικαιώματα χωρίς, μισθούς χωρίς συντάξεις, χωρίς παιδεία, χωρίς υγεία, διωκόμενοι επειδή είμαστε γηγενείς στην ίδια μας την χώρα…
Με 5.400 το μήνα συν 14.000 για τους συνεργάτες συν οδοιπορικά συν… συν… αυτό κατάλαβε από την «εμπειρία της ζωής» ότι θέλουν οι πολίτες της χώρας! Γιατί να έχει αντίρρηση; Αυτή έχει εξασφαλίσει την πάρτη της! Οι Έλληνες θα είναι τα πειραματόζωα για να κερδίσουν κάποιοι άλλοι! Και μας ζητάει να την ξαναστείλουμε για να τα ξαναπεί !
(δείτε τους μισθούς εδώ: http://www.agorapress.gr/el/news.php?n=1199)
«Η Ευρώπη γηράσκει. Έχει ξεχάσει τη νεολαία της», στην Ελλάδα την νεολαία την έδιωξαν αυτοί που ψήφισαν το μνημόνιο 1 και το μνημόνιο 2!!! Αυτοί δηλαδή που δεν έχουν αντίρρηση να είμαστε πειραματόζωα!!! Αλλά ας κάνουμε πώς δεν το καταλάβαμε, κι ας συνεχίσουμε… «Η Ελλάδα κάηκε. Τώρα από τις στάχτες μας ανακάμπτουμε».
Με χρέος 175% του ΑΕΠ ανακάμπτουμε!!!! Αυτό κατάλαβε η κυρία Τζαβέλα από την «εμπειρία της ζωής» της! Δεν είναι παράλογο, αφού «η εμπειρία της ζωής» που επέλεξε την έχει κρατήσει μακριά κι έξω απ’ τις συνέπειες του πειράματος, για την πραγματοποίηση του οποίου δεν έχει αντίρρηση.
Ας βοηθήσουμε την καλή κυρία να διευρύνει την εμπειρία της ζωής έξω από τον δημόσιο βίο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ