Απεργούν οι εργάτες των οικονομιών που θαυ μάζει ο κύριος Παναγιωτόπουλος! Μα γιατί α περγούν;;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

http://gipsygeek.files.wordpress.com/2010/05/ipod-sweatshop-large.jpg
Απο την Σοφία
Τριάντα χιλιάδες εργαζόμενοι απεργούν από την περασμένη εβδομάδα, σε μεγάλο εργοστάσιο της Κίνας, το οποίο προμηθεύει με προϊόντα γνωστά εμπορικά σήματα, όπως η Nike και η Adidas.
Οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο Γιουέ Γιουέν, στο νότιο βιομηχανικό κέντρο της πόλης Ντονγκουάν, απαιτούν καλύτερη κοινωνική ασφάλιση, καθώς και καλύτερους μισθολογικούς όρους.ο εργοστάσιο Γιουε Γιουέν, τον μερικό έλεγχο του οποίου διατηρούν κεφάλαια της Ταϊβάν, αναφέρει ότι είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής αθλητικών παπουτσιών παγκοσμίως. Είναι υπεργολάβος κυρίως για τις εταιρείες Nike, Adidas, Puma, Asics, New Balance και Converse.
“Οι εργαζόμενοι συνεχίζουν την απεργία τους και ο αριθμός των απεργών αναμφίβολα αυξήθηκε”, δήλωσε μέλος ένωσης προστασίας δικαιωμάτων, προσκείμενης στους εργαζόμενους, με έδρα τη Σεντζέν. Πρόσθεσε ότι υπολογίζει σε 30.000 τον αριθμό των απεργών, οι οποίοι ζητούν την καταβολή των κοινωνικών παροχών που τους οφείλονται.Η διοίκηση της εταιρίας δεσμεύτηκε να καταβάλει μέρος των χρωστουμένων της στους εργάτες έως τα τέλη του 2015. !!!!
Στην καλπάζουσα οικονομία οι εργαζόμενοι απλήρωτοι θα πάρουν ΜΕΡΟΣ των δεδουλευμένων μέχρι τα τέλη του 2015….
Με την ανωτέρω πληροφορία υπ’ όψιν, ας ξανακούσουμε τι έλεγε το αστέρι Πάνος Παναγιωτόπουλος στην επίσημη έναρξη του Συνεδρίου “Χρηματοδοτώντας την επιχειρηματικότητα” για να καταλάβουμε ποιο είδος επιχειρηματικότητας έχουν κατά νου οι επιχειρηματίες του δανεισμού της χώρας από το ΔΝΤ, που τον Μάιο θα μας ζητήσουν και πάλι ψήφο….. Κι αν την πάρουν θα χρηματοδοτήσουν με τους φόρους μας την επιχειρηματικότητα της δουλείας των εργαζομένων. (Λέγε την και ΕΟΖ αν θέλεις…)
[youtube http://youtube.com/w/?v=xFFswN-3JkI]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ