20/04/2021

Χαμός με Μπαλτάκο! Ο Ευαγγελάτος του ακύρωσε τη συνέντευξη!

20140416-202035.jpgΤο crashonline διάβασε στο newsit.gr ότι ο κ. Τάκης Μπαλτάκος επρόκειτο να βγει ζωντανά και για μία ώρα στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο ΣΚΑΪ.Στη συνέχεια είδε ότι η προαναγγελία κατέβηκε από το ιστότοπο που την ανακοίνωσε και πήρε τηλέφωνο τον κ. Μπαλτάκο.

Ο κ. Μπαλτάκος ερωτηθείς σχετικά μας ανέφερε τα εξής: «Ρωτήστε τον κ. Ευαγγελάτο γιατί ακύρωσε τη προγραμματισμένη συνέντευξη που επρόκειτο να δώσω ζωντανά στο στούντιο του ΣΚΑΪ και της εκπομπής του».
Στη συνέχεια και όπως μας επισήμανε, ο κ. Ευαγγελάτος του τηλεφώνησε και του είπε τα εξής: «Λυπάμαι πολύ κ. Μπαλτάκο, η συνέντευξη ματαιώνεται» χωρίς να του δώσει άλλες εξηγήσεις.
Όπως είπε ο κ. Μπαλτάκος στο crashonline.gr, είχε πει στο κ. Ευαγγελάτο ότι δεν πρόκειται να προσθέσει περισσότερα από όσα ήδη δηλώσει στον κ. Χατζηνικολάου, στον κ. Τράγκα και στην REAL NEWS. Ο κ. Ευαγγελάτος επέμενε, όπως είπε ο κ. Μπαλτάκος, να γίνει για πρώτη φορά ζωντανά μια συνέντευξη και όχι να είναι ο κ. Μπαλτάκος σε κάποιο τηλέφωνο.
Ο πρώην γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου συμφώνησε να μεταβεί στο ΣΚΑΪ: «Φαίνεται όμως ότι οι δικοί μου άνθρωποι ανησυχούν πάρα πολύ για τις εμφανίσεις μου και όσα λέω» πρόσθεσε μιλώντας στο crashonline.gr. Έτσι άφησε να εννοηθεί ότι υπήρξε ωμή παρέμβαση του Μαξίμου προς τη διεύθυνση του καναλιού να μην εμφανιστεί πάλι ο Μπαλτάκος, ακόμη και εάν επρόκειτο να πεi μια από τα ίδια.
Ο κ. Μπαλτάκος, για πολλά χρόνια δεξί χέρι του Αντώνη Σαμαρά, μιλώντας στο crashonline.gr, ανέφερε ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Αθανασίου, ουσιαστικά επιβεβαίωσε τα όσα ελέχθησαν μεταξύ του Γιώργου Τράγκα και του ιδίου στην εκπομπή «Ελεύθερος Σκοπευτής» και όσα ανέφερε ο παρουσιαστής για την υποκλαπείσα τηλεφωνική συνδιάλεξη από το Μαλανδρίνο.
Δεν θέλησε ωστόσο να σχολιάσει τη μηνυτήρια αναφορά του Γιώργου Καρατζαφέρη για την έρευνα στο χώρο της Δικαιοσύνης σχετικά με παρεμβάσεις του υπουργείου Δικαιοσύνης και του Μαξίμου.
Επίσης στο τέλος της συνομιλίας μαζί μας υπογράμμισε ότι δεν γνωρίζει εάν η παρέμβαση και το κόψιμο της προγραμματισμένης συνέντευξης οφείλεται στο Μαξίμου ή στην διεύθυνση του ΣΚΑΪ.
«Ανησυχούν οι φίλοι μου, πάντως ρωτήστε τον κ. Ευαγγελάτο» κατέληξε…
Πηγή: crashonline.gr

<

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ