12/04/2021

Μήνυση …διαφήμιση για τον Ψινάκη!

 
psinakisΠάει τρελαθήκαμε εντελώς. Κάποιοι κορυφαίοι του Πολιτισμού βρήκαν τρόπο να προβάλλουν τον Ηλία Ψινάκη. Αφορμή η φωτογράφισή του στο Ιερό των Αιγυπτίων Θεών στην Μπρεξίζα. Ο πάλαι

ποτέ…μανατζερ του Ρουβά που φιλοδοξεί μετά την Αθήνα να …σώσει και το Μαραθώνα προκάλεσε τη Β Εφορεία προϊστορικών και κλασικών αρχαιοτήτων, επειδή φωτογραφήθηκε στον αρχαιολογικό χώρο, χωρίς να λάβει σχετική άδεια!
«O αρχαιολογικός χώρος είναι επισκέψιμος κατόπιν συνεννόησης τους θερινούς μήνες καθημερινώς και εφόσον προσληφθεί έκτακτο φυλακτικό προσωπικό», έγραφε μεταξύ άλλων η μηνυτήρια αναφορά της διευθύντριας της Β΄Εφορείας του Υπουργείου Πολιτισμού, κας. Ελένης Ανδρίκου.
Ωστόσο, ο Ηλίας Ψινάκης δεν κάθισε με τα χέρια σταυρωμένα και έδωσε τη δική του απάντηση μέσα ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, γράφοντας:
«Φίλοι μου,
Υπάρχει μια μηνυτήρια αναφορά από την Αρχαιολογική υπηρεσία, η οποία προκύπτει από υπερβολική αντίδραση και είναι αβάσιμη και αδικαιολόγητη.
Ωστόσο με βοηθάει να πετύχω αυτό που ήθελα:
Να μάθει ο ελληνικός λαός την ύπαρξη ενός τόσο σημαντικού μνημείου, όπως ο αιγυπτιακός ναός στη Μπρεξίζα, 35 χιλ. από την Πλατεία Συντάγματος.
Προσπαθούν να έρθουν τουρίστες από όλο τον κόσμο και βλέπουν κάγκελα και χόρτα!
Αυτή η άθλια κατάσταση θα αλλάξει, όταν γίνω Δήμαρχος.
Θα πάω σε όλους τους εγκαταλελειμμένους αρχαιολογικούς χώρους και ας μου κάνουν όσες μηνύσεις θέλουν!
Όσο για τους υπευθύνους, αντί να σπαταλούν χρόνο σε κυνήγι μαγισσών, να κάτσουν να σκεφτούν και να μου προτείνουν τι πρέπει να γίνει, προκειμένου να αλλάξει η υπάρχουσα κατάσταση.
Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση, με υγεία για όλους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ