Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ TWITTER

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γράφει η Σοφία
Το θυμάστε αυτό;;;
Είναι από τότε που η κυρία Πιπιλή συνέστηνε στους Κορινθίους να κάτσουν να δεχτούν στρατόπεδο εγκλεισμού λαθρομεταναστών -που σφάζονταν μεταξύ τους-, γιατί οι τοπικοί προαγωγοί της δημοκρατίας, όπως το κόμμα της, έχουν κέρδη από τον συγκεκριμένο τρόπο αντιμετώπισης του εθνικού προβλήματος.

http://www.newsbeast.gr/files/1/2012/08/24/twitter.jpg
Τα εθνικά προβλήματα, λοιπόν, για όποιον δεν το έχει καταλάβει, αντιμετωπίζονται με τον τρόπο που φέρνει κέρδη σ’ όλα αυτά τα κόμματα που προάγουν την δημοκρατία στην χώρα μας, στο επίπεδο που τη ζούμε.
(Κι όταν κάτι φέρνει κέρδη γιατί να το λύσεις και να μην συνεχίσει να φέρνει κέρδη;..)

Μετά απ’ αυτήν την διαφωτιστική της νοοτροπίας του ηνωμένου πολιτικού μας συστήματος, παρέμβαση, η κυρία Πιπιλή επιστρέφει δυναμικά για να μας δείξει ότι εκτός από την εκτελεστική εξουσία που υπαγορεύει αποφάσεις στην δικαστική, ως συνεπής προαγωγός της δημοκρατίας, έχουμε και την νομοθετική που παρεμβαίνει και στην εκκλησία με χαρακτηρισμούς και υποδείξεις – επιτομή επιπέδου και πολιτικών ηθών.

Η κυρία Πιπιλή με την παρέμβασή της δηλώνει ότι ο αρχιεπίσκοπος ότι δεν είναι ικανός να έχει διάκριση κι έτσι χρειάζεται να παρέμβει αυτή για να του υποδείξει πώς πρέπει να αντιλαμβάνεται τα γεγονότα και να του υπαγορεύσει τι ταιριάζει στην εκκλησία και τι όχι.
http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/tweet-pipili..jpg
Μήπως να καθαιρεθεί ο ίδιος ο Ιερώνυμος με μια πράξη νομοθετικού περιεχομένου, που είναι και πολύ της μόδας, και να διορίσουν αρχιεπισκοπίνα εσένα βρε Φωτεινή… να τακτοποιήσεις κατά το δοκούν την εκκλησία και την Ορθοδοξία, τώρα που με την δημοκρατία ως πολίτευμα αλλά και με την βουλή έχετε τελειώσει οριστικά;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ