Η μεγάλη φοροπαγίδα με τυρί το επίδομα…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

cf80ceb1ceb3ceafceb4ceb5cf82 cf86cebfcf81cebfcebbcebfceb3ceb9cebaceae ceb4ceaecebbcf89cf83ceb7Φορολογικές παγίδες -τα κόλπα του Θεοχάρη- για δήθεν διανομή «Προνοιακού Μερίσματος»

by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

— ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΦΤΩΧΩΝ, ΣΤΗΝ ΑΧΟΡΤΑΓΗ ΦΑΓΑΝΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΣΑΜΑΡΑ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

— ….ΜΑΓΚΕΣ, ΟΣΟΙ ΤΣΙΜΠΗΣΕΤΕ, «ΘΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΙ !!!!»

— Στον πίνακα Ε -εισόδημα από ακίνητα- του εντύπου της δήλωσης(Ε1) φορολογίας εισοδήματος Ο.Ε 2013 (εικ. 1) βλέπουμε ότι η δωρεάν παραχώρηση «παράγει» εισόδημα δηλούμενο στον κωδ. 129.

— Στον πίνακα 5 -προσδιορισμός αντικειμενικής(τεκμαρτής) δαπάνης- της δήλωσης (εικ. 2) ….στον κωδ. 204,κλπ. η δωρεάν

παραχώρηση ακινήτου αυξάνει την αντικειμενική δαπάνη.

— Δηλαδή ….»Timeo Samaro-Venizelious et dona ferentes»

Μπαρμπανίκο,

— Αυτή η ιστορία με «αφορά» προσωπικά -όπως και χιλιάδες ανθρώπους- ….γιατί κάποιο συγγενικό μας πρόσωπο ….άνεργο ….πήγε -εδώ και τρία χρόνια- από το ….Άστυ στο Χωριό ….όπου -οι συγγενείς- ….του παραχωρήσαμε δωρεάν μια αγροικία 50 τ.μ -του 1930- με κάποια έκταση 200 τ.μ τριγύρω ….όπου ο άνεργος οικοδόμος εγκαταστάθηκε και ζει -χωρίς ηλεκτρικό- με την ψιλο-εκμετάλλευση της μικρής αγροτικής έκτασης ….και την βοήθεια συγγενών και γειτόνων.
— Ο άνθρωπος αυτός στην Δ.Φ.Ε Οικ. Ετ. 2013 ….αναφέρει ως διεύθυνση την κατοικία αυτή -διαμονή με δωρεάν παραχώρηση- και φυσικά οι εξ” αδιαιρέτου συγκύριοι (4 τον αριθμό) δεν αναφέρουμε στις δηλώσεις μας τεκμαρτό εισόδημα από δωρεάν παραχώρηση ….κάποιας εγκαταλειμμένης αγροικίας.
— Ενώ έχει τα «προσόντα» για να κάνει αίτηση χορήγησης προνοιακού μερίσματος ανέργου, δεν θα την κάνει ….γιατί κάποιος ά-Χαρος ατσούμπαλος (αδέξιος, άγαρμπος) πολιτικά ….κύριος του κόμματος του κ. Μόσιαλου έμαθε πέντε προγραμματάκια και νομίζει -η μετριότης- ότι έπιασε τον «παπά από τ” αυγά» ….συγγνώμη ότι κυβερνάει την χώρα ήθελα να πω ….αφού οι εντολοδόχοι του είναι ή εντελώς άχρηστοι ή βρήκαν έναν «αφελή» και τον χρησιμοποιούν ….ας πούμε όπως τον Άδωνις.

— ΣΗΜΑΝΤΙΚΉ ΕΠΙΣΉΜΑΝΣΗ.
— Όλη την πολιτική διαφημιστική καμπάνια του Α. Σαμαρά για το προνοιακό μέρισμα ….ο κύριος Αυτός την «μάμησε» ….στην κυριολεξία!
— Ρε μπας και έχουμε Μόσιαλη νεοφιλελεύθερη χείρα εδώ ….που κτυπάει-σαμποτάρει -με την ανοχή ή τις ευλογίες του Βαγγέλη- την Δεξά του Αντώνη! Θα δείξει!

— ΚΑΤΑΛΆΒΑΤΕ ΤΏΡΑ ….ΌΤΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΈΧΕΙ ΣΤΗΜΈΝΗ Ο κ. ΓΡΑΜΜΑΤΈΑΣ!
ΠΡΟΣΟΧΉ! ….ΛΈΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΈΣ ΑΠΟΛΑΒΈΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΆΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑΣ ΤΩΝ «ΚΌΛΠΩΝ» ΤΟΥ ….ΣΥΓΓΝΏΜΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΏΝ ΜΈΤΡΩΝ ….ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ 

http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/47780

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ