Ο άντρας της …Σελήνης και κολλητός του Μπένι με αδυναμίες στην Τέχνη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σελινιΗ σύζυγός του έγινε γνωστή στο Πανελλήνιο ερμηνεύοντας τη Σελήνη σε σίριαλ του μακαρίτη του Φώσκολου. Ο ίδιος αν και κολλητός του Μπένι προτιμά την Τέχνη ως επένδυση παρά τους χαλεπούς καιρούς. Ο λόγος για  τον

κ. Διονύση Παναγιωτάκη που είναι παντρεμένος  με την πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Ελένη Κούρκουλα που μαζί με την ίδια και τον κουμπάρο τους Τάσο Παπανδρέου, αποκτούν τον έλεγχο σε 9 από τα μεγαλύτερα θέατρα της Αθήνας που ανήκουν στην εταιρεία Ελληνική Θεαμάτων.

Στις 30 Ιουνίου του 2014 θα μεταπηδήσουν στα χέρια του κ. Παναγιωτάκη, τα θέατρα Παλλάς, μικρό Παλλάς, Αλίκη, Χορν, Λαμπέτη, Πειραιώς 131, Κιβωτός, Αποθήκη και Εμπορικόν.

Ωστόσο ξεκαθαρίζεται ότι τα θέατρα αυτά δεν πωλούνται. Η δικηγόρος Αρχοντούλα Παπαπαναγιώτου, που μαζί με το σύζυγο της έχουν το 100% της ΕΛΘΕΑ, αποφάσισαν εκκαθάριση της εταιρείας, λύνοντας συναινετικά τις μισθώσεις με τα θέατρα και τους συνεργάτες τους. Από τις 9 συνολικά σκηνές, οι τρεις (Παλλάς, Μικρό Παλλάς και Αλίκη) περνούν στα χέρια του κ. Παναγιωτάκη και της συζύγου του, ενώ για τις υπόλοιπες 6 επικρατέστερος υποψήφιος είναι ο Τάσος Παπανδρέου.

Ιδιοκτησιακά, τα θέατρα Παλλάς, Μικρό Παλλάς και Αλίκη, ανήκουν στο Μετοχικό Ταμείο Στρατού και τη λειτουργία τους διαχειρίζεται η Τράπεζα Πειραιώς μέσω της θυγατρικής της Picar ενώ το Χορν ανήκει στον Πανάγιο Τάφο .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ