Τι ξεχώρισα από την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

1. Μίαν απαράδεκτη παιδαριώδη κυρία Σπυράκη του MEGAυποψήφια ευρωβουλευτή της ΝΔ του κ. Σαμαρά, να λιβανίζει μιλώντας θρασύτατα τον κ. Σαμαρά ότι μας έσωσε και να δηλώνει μνημονιακιά. Ειλικρινά θα ήταν πολύ κερδισμένη αν δεν μιλούσε.
Κατά τη γνώμη είναι ο τύπος ανθρώπου που πιστεύει ότι είναι έξυπνος και οι άλλοι βλάκες. Ενώ η χθεσινή της ομιλία, με ευγενική έκφραση, έδειξε το αντίθετο.
image0016

2. Μία Μαρινέλα Κοππά τέως ευρωφβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και νυν υποψήφια της ΔΗΜΑΡ, του ΓΑΠ (μαζί με τον Κουβέλη) ως όλα δείχνουν, να δηλώνει θαυμάστρια του Γιωργάκη.
Αλλά παράλληλα να ποιεί την αντιμνημονικιά εναντίον των μνημονίων του Γιωργάκη

της και να μας περιγράφει τους «αγώνες» της στο ευρωκοινοβούλιο να πείσει ότι δεν είμαστε απατεώνες ως έλεγε ο Γιωργάκης της που τον εκτιμά, αλλά ότι είμαστε πολύ καλοί άνθρωποι.

Και για αυτήν ισχύει το λεχθέν δια την ετέρα ανωτέρω που όμως ήταν θρασύτατη, σε σύγκριση με τα λεγόμενα της Κοππά με πονηράν «εξυπνάδα» τουτέστιν βλακεία, με γλυκύτητα» και με το γάντι.
image0022

3. Εμετικός ως πάντα ο Μπίστης.
Που δεν γνωρίζω αδεία ποίου και πώς αφέθη να αναπτύσσει την εμετική του νεοταξική εξυπνάδα ασταμάτητα.
Κατά τη γνώμη μου ο εν λόγω θα έπρεπε από πολλού να είχε εξαφανιστεί (και όχι ο μόνος) από την πολιτική σκηνή της Ελλάδας.
Αν τα ΜΜΕ που κατέστρεψαν την Ελλάδα, δεν ήταν νεοταξικά και έδιδαν σωστή πληροφόρηση.
image0032

Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ