Συνεργαζόμενοι ΣΥΡΙΖΑ: Μαυριστε τον Χριστόπουλο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20140501-230542.jpg

Η Ένωση Δημοκρατικού Κέντρου ακολουθώντας μια μακρά παράδοση στους προμαχώνες των συμφερόντων του Ελληνισμού και παράλληλα σεβόμενη τον πολιτικό πολιτισμό που υπαγορεύει η Συμμαχία μας με τον ΣΥΡΙΖΑ, έγκαιρα και με επιστολή του Προέδρου Σταύρου Καράμπελα προς την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, εκφράσαμε την έντονη αποδοκιμασία μας για τις δηλώσεις Χριστόπουλου.
Όπως χαρακτηριστικά έγραφε ο Πρόεδρος της Ε.ΔΗ.Κ. “Περιμένουμε από
την Γραμματεία να τονίσει ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ ασφαλώς και δεν υπάρχει τουρκική μειονότητα στη χώρα μας και ότι στη Θράκη βρίσκονται οι γνωστές τρεις Μουσουλμανικές μειονότητες για τα δικαιώματα των οποίων αγωνιζόμαστε.
Θεωρούμε επιβεβλημένη της απομάκρυνση του συγκεκριμένου υποψηφίου δεδομένου ότι οι δηλώσεις του και δεν έχουν σχέση με τα αυτονόητα τα οποία από κοινού πιστεύουμε και η συμπεριφορά του αποδομεί την μεγάλη προσπάθεια για την ανατροπή που επιδιώκουμε στις προσεχείς Ευρωεκλογές.”
Δυστυχώς η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε στη συγκεκριμένη επιλογή, οπότε πλέον είμαστε υποχρεωμένοι να δημοσιοποιήσουμε αυτή μας τη διαφωνία και να εκφράσουμε την πλήρη απαξία μας στη συγκεκριμένη υποψηφιότητα.
Δηλώσεις όπως αυτές δείχνουν άνθρωπο που είτε είναι αφελής και ιδεοληπτικός, είτε εκφράζει ευθέως τα συμφέροντα του τουρκικού εθνικισμού.
Ζητούμε από τους δημοκρατικούς πολίτες που θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ στις προσεχείς Ευρωεκλογές, να κατατάξουν τον υποψήφιο Χριστόπουλο στην τελευταία και καθόλου τιμητική θέση.
(Γραφείο Τύπου Ε.ΔΗ.Κ.)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ