Νέα αήθης και συκοφαντική επίθεση του Ε.Βενιζέλου στον Ηλία Νικολόπουλο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20140502-155900.jpg

Για τρίτη φορά (αυτή τη φορά μέσω του υπεύθυνου τύπου του ΠΑΣΟΚ κ. Καρύδη), μέσα σε λίγες μέρες, ο κ. Βενιζέλος επιτίθεται με αλαζονεία και θρασύτητα κατά του καθηγητή συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ηλία Νικολόπουλου. Ο κ. Βενιζέλος, ο άνθρωπος που μαζί με τον κ.Σαμαρά επί χρόνια κρατούσαν στο συρτάρι
δεκάδες συγκεκριμένες καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ για την Χ.Α μέχρι την δολοφονία του Π. Φύσσα και μέχρι να διαπιστώσουν ότι απειλείται η εκλογική τους βάση, τολμά να εγκαλεί τον Ηλία Νικολόπουλο για την επιστημονική και γνήσια δημοκρατική άποψη που εκφέρει. Ο «γεννημένος δεύτερος», μόνιμος υπαρχηγός του κ. Σημίτη, του κ. Γ. Παπανδρέου και σήμερα του κ. Σαμαρά και της Αβερωφικής Ν.Δ. δεν μπορεί να αντέξει το γεγονός ότι σε εικοσιπέντε μέρες θα είναι ο μοιραίος άνθρωπος που θα παραλάβει την ληξιαρχική πράξη θανάτου ενός ιστορικού κόμματος – του κάποτε κραταιού ΠΑΣΟΚ. Θα είναι αυτός που την ημέρα των εκλογών θα προσπαθήσει να κρύψει τον τίτλο αυτού του κόμματος πίσω από τίτλους – μασκαρέματα τύπου Ελιάς.
Κυρίως όμως ο κ. Βενιζέλος φοβάται τη μεγάλη ανατροπή που θα συμβεί στις 25 Μαΐου, ανατροπή η οποία θα αφαιρέσει από τη συγκυβέρνηση την κατοχή της εξουσίας και την κάλυψη και προστασία που παρέχει σε όλη την αμαρτωλή τετραετία των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων της ανθρωπιστικής και εθνικής καταστροφής. Όλων αυτών που ο κ. Βενιζέλος έστω και σαν «δεύτερος» υπέγραφε φαρδιά-πλατιά και υπήρξε από τους πρωτεργάτες.
Καλό θα είναι ο κ. Βενιζέλος και το ΠΑΣΟΚ της συγκυβέρνησης να ζητήσει ταπεινά συγνώμη από τα 2 εκατ. ανέργους, από τις οικογένειες των 6.000 που αυτοκτόνησαν εξαιτίας των μνημονίων, από τους χιλιάδες άστεγους και εξαθλιωμένους, από τα δεκάδες παιδιά που καταρρέουν εξαιτίας της ασιτίας μέσα στις σχολικές αίθουσες, από τον ελληνικό λαό στο σύνολό του που τον έχει οδηγήσει στη φτωχοποίηση και την κατάθλιψη. Οι σπασμωδικές αντιδράσεις του ΠΑΣΟΚ που περιγράφονται στα δελτία τύπου του και στις δηλώσεις των στελεχών του μία απάντηση μπορούν να έχουν: είναι η συντριπτική απάντηση που θα τους δώσει ο ελληνικός λαός στις επερχόμενες εκλογές υπερψηφίζοντας τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στέλνοντας στο περιθώριο της ιστορίας για πάντα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ