Όλοι δείχνουν τον Κορτζίδη για τον θάνατο του παιδιού στο Ελληνικό… Είναι μόνο ο Λάτσης που θέλει να τον ξεφορτωθεί ή πάνε να κρύψουν τις δικές τους, τεράστιες ευθύνες;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

loyna-park-elliniko2Είναι δεδομένο ότι δεν πήρε ο πόνος τα κανάλια των νταβατζήδων για το παιδί που έχασε την ζωή του και παίζουν νυχθημερόν το θέμα κατακεραυνώνοντας τον Κορτζίδη. Αυτή η πρωτοφανής λύσσα και στοχοποίηση ενός δημάρχου (που τον έχουμε κρίνει σκληρά στο παρελθόν), δεν είναι προϊόν αιφνίδιας “ευαισθησίας” από τους διεφθαρμένους που έχουν αποκρύψει εδώ και 5 χρόνια μία ολόκληρη εθνοκτονία. Ακόμα και αγέννητων.

Την Μεγάλη Παρασκευή άλλωστε, δύο μικρά παιδιά μαζί με τους γονείς τους, σκοτώθηκαν σε εθνικό δρόμο – καρμανιόλα. Αφού είχαν πληρώσει 6 φορές διόδια στους νταβατζήδες. Ουδείς αναζήτησε ευθύνες, για ένα κράτος που σε υποχρεώνει να πληρώνεις με το ζόρι, για να οδηγηθείς στον θάνατο σου.

Είναι λοιπόν προφανές ότι το πογκρόμ κατά του Κορτζίδη έχει να κάνει με την μεθόδευση ξεπουλήματος του Ελληνικού. Γι’ αυτό και οι θεσμοί πάνε περίπατο. Επειδή λοιπόν ερευνήσαμε την υπόθεση για το θέμα των ευθυνών, σε λίγο θα δημοσιεύσουμε μία μελέτη που αποδεικνύει πως οι φονιάδες του Ελληνικού λαού φέρουν ευθύνες και για τον θάνατο του παιδιού στο “λουνα παρκ” του Ελληνικού και τον τραυματισμό της αδελφής του.

Σε λίγο…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ