Το ζόμπι του εκσυγχρονισμού, μετά τον Βασίλη Μιχαλολιάκο απειλεί και τον …Πούτιν!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ανδριανοπουλος μωραληςΟ Ανδρέας Ανδριανόπουλος, αυτή η μεγάλη ανακάλυψη του Μητσοτάκη και του Σημίτη, ο συγκεντρωσιάρχης του Κοσκωτά, βγήκε προ ημερών από το πολιτικό του μαυσωλείο για να …πολεμήσει τον Βασίλη Μιχαλολιάκο. Αυτό θα αποτελούσε μία κωμική σκηνή στο προεκλογικό σκηνικό της διαπλοκής, εάν σήμερα δεν έκανε παρέμβαση και στα διεθνή τεκταινόμενα. Με άρθρο του στην εφημερίδα Εστία, ο απολογητής της σφαγής των Σέρβων από τις ναζιστικές δυνάμεις Κροατών και Βόσνιων μουσουλμάνων, προειδοποιεί τον …Πούτιν, υπερασπιζόμενος τα “δίκαια” των ισλαμοφασιστών Τατάρων με φόντο την Κριμαία!

Εδώ τα πράγματα φεύγουν από την σφαίρα της γραφικότητας ενός πολιτικού μεροκαματιάρη. Ο κύριος Ανδριανόπουλος, φτάνει στο σημείο να “προειδοποιεί” την Ρωσία για έκρηξη “δράσεων” των ισλαμιστών εντός ρωσικού εδάφους, ως…

αποτέλεσμα των γεγονότων στην Ουκρανία. Ότι δηλαδή έκανε ο -μακαρίτης πλέον- ναζι με τις ζαρτιέρες, που καλούσε τους τσετσένους σε κοινή δράση κατά του Ρωσικού πληθυσμού. Και αυτό δεν είναι καθόλου αστείο. Όπως επίσης το απύθμενο θράσος του να προειδοποιεί και την Κίνα για ενδεχόμενη δράση των … ισλαμιστών Οϊγούρων!

Οπωσδήποτε, τόσο η Ρωσία όσο και η Κίνα έχουν ζήσει στο πετσί τους τις θηριωδίες των ισλαμιστών και το αίμα των βρεφών του Μπεσλάν ή των οικογενειών στο Ουρούμτσι είναι ακόμα νωπό.

Το να αρθρογραφεί δίκην προειδοποίησης όμως ο κύριος Ανδριανόπουλος, λίγες ώρες μετά το ολοκαύτωμα της Οδησσού όπου εργάτες και γέροντες βρήκαν φρικτό θάνατο από τις ορδές των ναζί, ή την βομβιστική επίθεση ισλαμιστών στην Κίνα, θα έπρεπε πρωτίστως να προβληματίσει τις αρμόδιες αρχές. Διότι για την Ρωσία και την Κίνα, ο κύριος Ανδριανόπουλος δεν είναι ένας χειροκροτητής του Κοσκωτά αλλά ένας Έλληνας πολιτικός, τον οποίον πρέπει άμεσα να αποδοκιμάσει η ίδια η κυβέρνηση.

Διαβάστε το προκλητικό άρθρο εδώ:

ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΣΤΙΑΚαι εδώ παλαιότερο άρθρο του ιδίου, που εγκαλούσε τον Ελληνικό λαό γιατί δεν συντάχθηκε με τους Κροάτες Ουστάσι και τα παιδιά των Βόσνιων SS στην σφαγή των Σέρβων της Βοσνίας…

ανδριανοπουλος σερβια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ