Νέα σφαγή στο Κράματορσκ από τους ναζί! Καλύπτουν τους δολοφόνους οι δυτικοί αχυράνθρωποι των τοκογλύφων!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σφοδρές μάχες στο Κραματόρσκ – Tα μέλη του «Δεξιού Τομέα» άνοιξαν πυρ – Δέκα νεκροί, τριάντα τραυματίες (upd)

Τραγικές οι εξελίξεις στο Κραματόρσκ και το πρωί του Σαββάτου. Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις κατά φιλορώσων αυτονομιστών στη βιομηχανική ανατολική περιφέρεια της χώρας συνεχίζονταν τα ξημερώματα με αποτέλεσμα να υπάρξουν δέκα νεκροί και περίπου τριάντα τραυματίες.


1169
Σύμφωνα με μαρτυρίες των ρωσόφιλων αυτονομιστών της πόλης, που μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Russia Today, τουλάχιστον δέκα άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από το βράδυ της Παρασκευής, ενώ οι μάχες συνεχίζονται.
right sector deaths ukraine.si
Όλοι ήταν μεταξύ των πολιτών που πρόσκεινται στους αυτονομιστές και σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια συγκρούσεων με τις στρατιωτικές δυνάμεις της Ουκρανίας, που βρίσκονται σε «αντιτρομοκρατική επιχείρηση», όπως την ονομάζει το Κίεβο.
Καταγγελία για 10 νεκρούς και 40 τραυματίες όταν μέλη της ακροδεξιάς ουκρανικής οργάνωσης «Δεξιός Τομέας» άνοιξαν πυρ κατά άοπλων διαδηλωτών έκανε ο δήμαρχος της πόλης Σλαβιάνσκ. Σύμφωνα με τον Βιάτσεσλαβ Πονομάρεφ οι κάτοικοι του χωριού Αντρέεβκα σχημάτισαν ανθρώπινη αλυσίδα προκειμένου να μην επιτρέψουν στους ένοπλους ακροδεξιούς να μπουν στην περιοχή τους.
«Τότε τα μέλη του «Δεξιού Τομέα» άνοιξαν πυρ σκοτώνοντας 10 άτομα» ανέφερε ο Πονομάρεφ μιλώντας στο πρακτορειο Interfax.
Σύμφωνα, μάλιστα, με την καταγγελία του οι ένοπλοι δεν σταμάτησαν εκεί αλλά δεν επέτρεψαν σε κανέναν να πλησιάσει τους τραυματίες πυροβολώντας αδιακρίτως κατά όσων επιχειρούσαν να τους προσεγγίσουν.
http://www.hellasforce.com/blog/sfodres-maches-sto-kramatorsk-deka-nekri-trianta-travmaties/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ