Ο απίθανος Γρηγοράκος απειλεί να γίνει η Ελλάδα Ουκρανία εαν δεν ψηφίσουμε Βενιζέλο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

grigorakosΠάει ξεσάλωσαν στο ΠΑΣΟΚ. Μετά τους εκβιασμούς Βενιζέλου εμφανίστηκε ακόμη χειρότερος. Ο απίστευτος Γρηγοράκος που απειλεί να γίνει η Ελλάδα Ουκρανία όχι από τα μέτρα του Μνημονίου που γονάτισαν τους Ελληνες αλλά γιατί θα βουλιάξει το ΠΑΣΟΚ-ΕΛΙΑ! Ο τύπος αυτός που είναι και Υπουργός τα είπε όλα αυτά σε κομματική εκδήλωση της «Ελιάς» στο Βόλο, τη Δευτέρα το βράδυ. Ο κ. Γρηγοράκος,

 
 
άνοιξε το θέμα των παραιτήσεων σε περίπτωση που η «Ελιά» δεν πάει καλά. Είπε πως δεν μπορεί να είναι μέλος της κυβέρνησης οι βουλευτές που δεν επιβεβαιώθηκε το κόμμα απ’ το οποίο προέρχονται, στις ευρωεκλογές.
Ο κ. Γρηγοράκος τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι δυνατόν μετά από 20 μήνες που η κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ έχουν δώσει τον καλύτερο εαυτό τους, η ΕΛΙΑ και το ΠΑΣΟΚ να φανούν στις εκλογές ότι είναι ο αδύναμος κρίκος της κυβέρνησης. Δεν είναι δυνατόν ένας βουλευτής που δεν έχει τη νομιμοποίηση στο Νομό του ή το ίδιο το ΠΑΣΟΚ και η ΕΛΙΑ που δεν θα έχει νομιμοποίηση να συνεχίσει να είναι στην Κυβέρνηση ή να είναι μέλος μίας Κυβέρνησης που δεν θα είναι σταθερή».
Ανεβάζοντας τους τόνους κάλεσε τους πολίτες να διερωτηθούν πριν ψηφίσουν «εάν την Κυριακή το βράδυ των εκλογών θέλουν η Ελλάδα να είναι μία χώρα που θα υποστεί ότι έχουν υποστεί χώρες όπως η Ουκρανία, ή χώρες της Βόρειας Αφρικής …».
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ