Ο Γιούνκερ δίνει γραμμή υπέρ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

giounkerΞεσάλωσε ο Γιούνκερ. Τώρα βγαίνει και λέει στους ευρωπαίους τι να μην ψηφίσουν ! Ούτε λίγο ούτε πολύ για την Ελλάδα ζητά να ψηφίσουν οι Ελληνες μόνο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μια και τους άλλους τους θεωρεί εξτρεμιστές. Αυτά τουλάχιστον υποστήριξε   κατά

 
τη διάρκεια της τελευταίας συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σήμερα στις Βρυξέλλες στο πλαίσιο της προεκλογικής του καμπάνιας.
Συγκεκριμένα είπε: «Ψηφίστε, αλλά μην ψηφίσετε εξτρεμιστές, ξενόφοβους και φασίστες, οι οποίοι δυστυχώς εξακολουθούν να υπάρχουν στην Ευρώπη. Αν θέλουμε μια Ευρώπη που να λειτουργεί και να εξυπηρετεί τους πολίτες της θα πρέπει να ψηφίσουμε ανθρώπους που θα εργαστούν σκληρά τα επόμενα χρόνια στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, που θα υπερασπιστούν τις ευρωπαϊκές αξίες και τα θεμελιώδη δικαιώματα», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος του Eurogroup και πρόσθεσε ότι η ψήφος σε εξτρεμιστικά κόμματα σημαίνει στην καλύτερη των περιπτώσεων άδεια έδρανα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Παράλληλα, ο Ζ. Κ. Γιούνκερ απηύθυνε έκκληση στους πολίτες της Ε.Ε. να ψηφίσουν κόμματα που συμμετέχουν στο ΕΛΚ, αναφέροντας χαρακτηριστικά τη Ν.Δ. στην Ελλάδα, την CDU στη Γερμανία και το ÖVP στην Αυστρία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ