Αινιγματική επίσκεψη υψηλής πολιτικής σημασίας του Ν. Παππά στη Singular Logic

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

PAPΑινιγματική επίσκεψη υψηλής πολιτικής σημασίας του Ν. Παππά στη Singular Logic

Τη Singular Logic επισκέφτηκαν ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς και ο υπεύθυνος της Επιτροπής δημοσκοπήσεων του κόμματος, Κώστας Πουλάκης.

Μετά από διεξοδική συζήτηση με τη διοίκηση της εταιρείας, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν και πήραν τον αναλυτικό κατάλογο με τα εκλογικά τμήματα τα οποία μέσω του συστήματος SRT, των ειδικών δηλαδή κινητών τηλεφώνων, θα στείλουν αυτόματα τα αποτελέσματά τους στο υπουργείο Εσωτερικών για την εξαγωγή πρόβλεψης αποτελέσματος. Ζήτησαν επίσης πληροφορίες και διαβεβαιώσεις ότι δεν μπορεί να υπάρξει εξωτερική παρέμβαση στα πρωτόκολλα ασφαλείας του συστήματος SRT και του λογισμικού εξαγωγής αποτελεσμάτων.

Εν τω μεταξύ στον ΣΥΡΙΖΑ δηλώνουν πανέτοιμοι για τη διαδικασία διεξαγωγής τόσο του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, όσο και των ευρωεκλογών.

Όπως λένε, ο ΣΥΡΙΖΑ θα συμβάλει για την ομαλή και αδιάβλητη διεξαγωγή των τριπλών εκλογών μέσω της παρουσίας των εκλογικών αντιπροσώπων σε όλα τα περίπου 22.000 εκλογικά τμήματα σε όλη την επικράτεια. Και αυτό θα συμβεί παρά το γεγονός ότι οι τριπλές εκλογές συνιστούν μια πρωτοφανή διαδικασία, για την οποία το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει επισημάνει πως έχει προκαλέσει προβλήματα σε θεσμικό επίπεδο, αλλά και σύγχυση.

Το επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Κουμουνδούρου, θα μπορέσει σε κεντρικό επίπεδο να έχει άμεσα την πλήρη καταγραφή των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Οι αντιπρόσωποι του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα στείλουν σε έναν προκαθορισμένο αριθμό το αποτέλεσμα του εκλογικού τμήματος στο οποίο ανήκουν ξεχωριστά. Με αυτόν τον τρόπο στοχεύουν στην όσο γίνεται πληρέστερη διασταύρωση των αποτελεσμάτων τα οποία θα ανακοινώνει το Υπουργείο Εσωτερικών, στην καλύτερη δυνατή εξαγωγή πολιτικών συμπερασμάτων και τέλος στην απόκτηση της πλήρους εικόνας, έγκαιρα και έγκυρα, για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών μέσω ενός προσεκτικά επιλεγμένου στατιστικού δείγματος.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ