Το είδαμε κι αυτό! Το Υπουργείο Οικονομικών βγάζει ανακοίνωση κατά του ΣΥΡΙΖΑ για να το ακούσει ο Σόιμπλε!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20140602-013449-5689073.jpgΟι αναφορές του ΣΥΡΙΖΑ για νέα μέτρα, τρίτο δάνειο και συνέχιση της λιτότητας, έφεραν ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών ως απάντηση.
Έλα ομως που όλα αυτά έγιναν με φόντο τις δηλώσεις Σόιμπλε για το τρίτο δάνειο της Ελλάδας, νέες απειλές για έξοδο από το ευρώ να σταματήσουν οι μεταρρυθμίσεις..

Το Υπουργείο εξέδωσε ανακοίνωση απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά επι της ουσίας ήθελε να τα πει στον Σόιμπλε.. Τα λένε δηλαδή για να τα ακούει η “πεθερά” που λέει και ο σοφός λαός..
Που να τολμήσει ολόκληρο Υπουργείο να τα πει φάτσα φόρα στον Σόιμπλε;
Η ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ:
Το ερώτημα της συμμετοχής της Ελλάδας στην Ευρωζώνη έχει απαντηθεί οριστικά και αμετάκλητα και έχει περάσει μέσα από τις αιματηρές οικονομίες και θυσίες του ελληνικού λαού.
Οι χρηματοδοτικές ανάγκες της χώρας, όπως είναι γνωστό και έχει δεχθεί και το τελευταίο Eurogroup, είναι καλυμμένες μέχρι τα μέσα του 2015. Για την περίοδο 2015-2016 οι χρηματοδοτικές ανάγκες της χώρας θα εξαρτηθούν σε σημαντικό βαθμό από τα αποτελέσματα της τραπεζικής δοκιμασίας που θα διενεργήσει η ΕΚΤ σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.
Η Ελλάδα ακολουθεί το δρόμο εκείνων των μεταρρυθμίσεων που είναι σε όφελος του ελληνικού λαού, δηλαδή που αυξάνουν το εθνικό προϊόν, ανοίγουν νέες θέσεις εργασίας και μειώνουν τις τιμές καταναλωτή, διευκολύνοντας έτσι και την πρόσβασή της στις διεθνείς χρηματαγορές χωρίς ανάγκη νέων μνημονίων και μέτρων λιτότητας.
Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ, σε μια έξαρση νέου λαϊκισμού, βλέπει παντού φαντάσματα και αντικοινωνικά μέτρα, εμείς εργαζόμαστε συστηματικά για την ελάφρυνση των βαρών του ελληνικού λαού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ