ΔΙΩΞΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ "ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ "ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ".

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

αδελφοι αγγελοπουλοιΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ ΑΠΑΤΡΙΔΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ.

“Κανένας παίχτης του Ολυμπιακού στην Εθνική Ελλάδος”, δήλωσαν οι “αδελφοί Αγγελόπουλοι”, τονίζοντας ότι δεν επιτρέψουν σε κανέναν «ερυθρόλευκο» αθλητή να ενισχύσει την Εθνική ομάδα!!

Εαν έκαναν στην Αμερική κάτι τέτοιο, θα είχαν την τύχη του ρατσιστή – σαπιιοκοιλιά που τώρα του παίρνουν και την ομάδα! Γιατί εκεί υπάρχει κράτος και όχι οσφυοκάμπτες ολιγαρχών που κάθονται σούζα όταν προσβάλλουν την πατρίδα τους.

Κάποιος λοιπόν να υπενθυμίσει στους κύριους Αγγελόπουλους ότι το στάδιο που χρησιμοποιούν είναι χτισμένο με τα ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ για να φιλοξενείται η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ, εκεί που άλλωστε γνώρισε την πρώτη μεγάλη της στιγμή.

Αν δεν υπήρχε η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ για να διαφημίσει την καλαθοσφαίριση στην Ελλάδα, σιγά μην επένδυαν στο άθλημα οι κύριοι Αγγελόπουλοι.

Επίσης κάποιος να μάθει στους κύριους Αγγελόπουλους τι συμβολίζει το έμβλημα του Ολυμπιακού: ΤΗΝ ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. Τον δαφνοστεφανωμένο ΕΛΛΗΝΑ Ολυμπιονίκη, που σηματοδότησε κάθε έννοια ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ στον πλανήτη.

Εκτός εάν η μόνη ιστορία που διάβασαν ήταν αυτή των δοσίλογων της κατοχής, από την ανάποδη, εάν πιστέψουμε αυτά που γράφει ο έγκριτος συγγραφέας Δημοσθένης Κούκουνας. Τα οποία βεβαίως δεν έχουν τολμήσει να διαψεύσουν.

Οπότε κύριοι Αγγελόπουλοι, εάν εσείς θεωρείτε “μαγάρισμα” το εθνόσημο που εκπροσωπεί τον λαό που σας έκανε ζάπλουτους και μεγαλοπαράγοντες με τα λεφτά και τους πόθους του, τότε δικαιολογημένα κάποιος Έλληνας που ζει και αναπνεει για την πατρίδα του θα μπορούσε να πει ότι εσείς μαγαρίζετε την χώρα με την άθλια συμπεριφορά σας. Αφού δεν σας αρέσει λοιπόν, κανένας δεν σας κρατάει αιχμαλώτους. Να πάτε αλλού, για να δούμε αν θα σας ανέχονται.

Α. Νοταράς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ