Ουδείς ψηφοφόρος των κομμάτων της Μνημονιακής βαρβαρότητας μπορεί να ισχυριστεί ότι εξαπατήθηκε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γράφει ο Μαγια

Κομισιόν, ΔΝΤ και Σόιμπλε, δηλαδή οι επικυρίαρχοι, προσγειώνουν την κυβέρνηση των εντελοδόχων  και όσους θεώρησαν ότι, αυτή τουλάχιστον τη φορά, έλεγε την αλήθεια, στη σκληρή και αδυσώπητη μετεκλογική πραγματικότητα.

Μια εβδομάδα μετά τις ευρωκάλπες καθιστούν σαφές, πως η Ελλάδα θα χρειαστεί νέο δάνειο, η δημοσιονομική προσαρμογή θα συνεχιστεί χωρίς παρεκκλίσεις, τα μέτρα θα εφαρμοστούν μέχρι κεραίας και οι κανόνες επιτήρησης θα τηρηθούν απαρέγκλιτα.

Βέβαια, μετά την απομάκρυνση από την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

Τώρα, ουδείς ψηφοφόρος των κομμάτων της Μνημονιακής βαρβαρότητας και των μορφωμάτων της Διαπλοκής μπορεί να ισχυριστεί ότι φοβήθηκε, εκβιάστηκε ή παρασύρθηκε.

Κι όσοι έχετε αρχίσει να διερωτάσθε, μπας και εξαπατηθήκατε, για δεύτερη φορά μέσα σε δυο χρόνια, από τους εγχώριους τοποτηρητές μην ανησυχείτε, δεν κινδυνεύετε να χαρακτηρισθείτε «κοψοχέρηδες». Αυτό το είδος, πλέον, εξέλειπε.

Στον Ελληνικό ερειπιώνα, στην Ελληνική αποικία χρέους οι τάξεις των φοβισμένων και ευένδοτων, αυτοί που τρέμουν και τον ίσκιο τους, που ακούνε επαναδιαπραγμάτευση και φαντάζονται Δραχμή, Ουκρανία και Αργεντινή, που έχουν ταυτίσει την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπεια με τον τυχοδιωκτισμό, μάλλον ως προσκυνημένοι μπορεί να εκλειφθούν.

Η μεγάλη μειοψηφία, περίπου το 1/3 του εκλογικού σώματος, που τίμησαν τα μεγαλόστομα προεκλογικά φληναφήματα του πρωθυπουργού και των συνεργατών του, που επιμένουν ανερυθρίαστα να εναποθέτουν στον δικομματικό ολετήρα τις ελπίδες τους για καλύτερες μέρες, χωρίς επαχθή μέτρα και νέα μνημόνια, δεν είναι όλοι αφελείς.

Είναι εκτός από κιοτήδες και δούλοι πιστοί στο ντοβλέτι και δεν έχουν καμιά δυσκολία να ξεπουλήσουν την αξιοπρέπειά τους, την εθνική τους υπόσταση, τις αξίες τους και όλα τα υπάρχοντά τους…

Θα το επαναλάβουμε: Ενας λαός που δέχεται να τον σώσουν αυτοί που τον κατέστρεψαν, είναι ο ίδιος λαός που τους φέρνει μονίμως στην εξουσία και μάλλον γιαυτό αρέσκονται να τον κολακεύουν, χαρακτηρίζοντάς τον σοφό…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ