Πλακώνονται Μαντόνα -Λεπέν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

MADONA
 
Την ανησυχία της για την άνοδο της Μαρίν Λεπέν και του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου στη Γαλλία εξέφρασε η Μαντόνα.
Η βασίλισσα της ποπ, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, ανέβασε το πρωτοσέλιδο της Libération με τη Λεπέν να πανηγυρίζει για τη νίκη της και το εξής επικριτικό σχόλιο δίπλα:

 
 
«Ρωσία, Ουκρανία, Βενεζουέλα, και τώρα η Γαλλία;!!!», ενώ έχει και hashtags #fight Fascism #fightdiscrimination #fightlynchmobmentality #fighthatred #fightdorffreedom #revolutionoflove.
Η ανάρτηση αυτή της Μαντόνα δεν έμεινε ασχολίαστη από το Εθνικό Μέτωπο, το οποίο μέσω του αντιπροέδρου του, Φλοριάν Φιλιπό, επιτέθηκε, μέσω του Twitter στην τραγουδίστρια με το καυστικό: «Και στην πολιτική, η γιαγιά Γκάγκα παίρνει τα πάνω της»!
Παράλληλα, τη συγκρίνει με τον Γάλλο πρώην τενίστα και νυν τραγουδιστή Γιανίκ Νοά, ο οποίος είχε επίσης επιτεθεί στο κόμμα με ένα τραγούδι του: «Η Μαντόνα αντιγράφει το Γιανίκ Νοά: το τέλος μια περίπλοκης καριέρας»!
Αξίζει να θυμίσουμε ότι η Μαντόνα έχει δεχτεί μήνυση για εξύβριση από τη Μαρίν Λεπέν, καθώς το 2012 στην παγκόσμια περιοδεία της είχε παρουσιάσει ένα βίντεο πάνω στη σκηνή με μια σβάστικα πάνω στο πρόσωπό της Λεπέν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ