Στα πρόθυρα αυτοκτονίας ο "πολιτικός με το καρότο". Αντί να βγει και να στείλει στον αγύριστο το παρακράτος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20140603-225059-82259861.jpgΜια 35χρονη πασοκτζου λοιπόν, παρέα με την ανάλογη νομική υποστήριξη, γυρνούσε με μια πορνοταινία που είχε γυρίσει παράνομα συνουσιαζόμενη με τον Ζαχόπουλο με σκοπό να πάρει ανταλλάγματα. Ο Ζαχόπουλος εκτος απο την απύθμενη ηλιθιότητα του να πιστέψει οτι ειναι ο θεογκόμενος, έκανε και μια δεύτερη. Αντί να βγει να πει “Ναι ρε, με πηδούσε για να την διορίσω, αλλά εγώ δεν το έκανα”, έπιασε και πήδηξε απο το μπαλκόνι. Εκβιαζομενος απο το Μεγκα, τους νταβατζηδες, τον
Παπανδρεου, που ΟΛΟΙ γνώριζαν για το εκβιαστικό DVD αλλα κανένας δεν μίλησε. Και βέβαια κανένας δεν μπήκε στην φυλακή. Ως γνωστόν, στην Ελλαδα φυλακίζονται ακομα και οι ιδέες, οχι όμως οι νταβατζηδες.
Το ίδιο λάθος κάνει τωρα και ο καρότος. Του το είχαμε γράψει μάλιστα και πριν απο τις εκλογες. Άπαξ και γνώριζε για την ύπαρξη του DVD έπρεπε να βγει, να το πει και να πάρει τις εκλογες. Οχι να κάτσει να χάσει και να παραμένει έρμαιο του σήριαλ της μακακιας του. Θα έπρεπε να ξέρει πως οι εκλεκτοί του Σορος οχι μόνον καρότα χρησιμοποιούν, αλλά καίνε και μια Πελοπόννησο με δεκάδες γυναικόπαιδα ή σφαζουν μια Συρία.
Δεν μας άκουσε και τωρα παει να γίνει Ζαχοπουλος.
Ας σκεφθεί τουλάχιστον αυτόν που τον εμπιστεύθηκε και ας καταλάβει οτι το παιχνίδι ειναι βρωμικο και δολοφονικό. Αν το βάψει με το αίμα του, δεν θα γίνει ήρωας. Ενα τούβλο ακομα στο τείχος των νταβατζήδων θα γίνει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ