Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Photo: Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣΣε ένα μικρό σπίτι μια μικρή οικογένεια η Μητέρα και ο Πατέρας γνωρίζουν επακριβώς την συμπεριφορά των παιδιών τους γιατί απλά τα έχουν γεννήσει.Ο οικογενειακός προγραμματισμός και η στόχευση - πραγμάτωση των οικογενειακών στόχων είναι κατά βάση απόροια των γονέων που καθε φορά παρεμβάινουν και βάζουν τα "κουτάκια" εκεί που οι ίδιοι θέλουν σύμφωνα με την αντιληπτικότητα τους κ.α .Η "μητέρα" και ο "πατέρας" αποφασίζουν αν θα έρθει ο θείος Μήτσος ή η Κα Κούλα για επίσκεψη ή αν θα συγκατοικήσουν μαζί.Εάν καμμιά φορά υπάρχει "αστοχία" υλικού ή στραβοπάτημα των γόνων ,τότε και πάλι ο "μπαμπάς" ή "μαμά" "διορθώνουν" το παιδί .Σε μιά κοινωνία όπου η πυραμίδα αξιών ζωής δεν στοχέυει στην αυτογνωσίααλλά στον καταναλωτισμό του χρήματος η στρατηγική των γονέων "αναγκαστικά" προσδιορίζεται απο την χρηματική ικανοποίηση που έτσι "νομιμοποιέιται"  ηθικά στον στίβο της ζωής .Τον στίβο που δεν υπάρχει ευγενής άμιλλα παρά μόνο ο προσπορισμός του κέρδους.Με λίγα λόγια μόλις είχατε μια μικρή εικόνα της οικογένειας των πολιτικών και των κομμάτων είτε αυτά είναι εξουσίας είτε αυτοδιαχειριζόμενα .Με λίγα λόγια μόλις είχατε μια μικρή εικόνα διαχέιρησης των εσωτερικών των πολιτικών και των κομμάτων  είτε αυτά είναι εξουσίας είτε αυτοδιαχειριζόμενα .Γιατί τα κόμματα και οι πολιτικοί αποτελούνται απο μικρές οικογένειες , άλλες φορές μεγάλες, άλλες φορές σε πιό μεγάλες.Ο Προγραμματισμός όμως και η στόχευση παραμένουν .Εεε και εάν καμμία φορά τα "παιδιά" περεκλίνουν οι γονείς είναι εκεί να τα φέρουν στον ίσιο δρόμο . Είτε με χαρτζιλίκι ,είτε χωρίς οι εκπλήξεις έιναι διορθώσιμες.lasfidalasfida
Σε ένα μικρό σπίτι μια μικρή οικογένεια η Μητέρα και ο Πατέρας γνωρίζουν επακριβώς την συμπεριφορά των παιδιών τους γιατί απλά τα έχουν γεννήσει.

Ο οικογενειακός προγραμματισμός και η στόχευση – πραγμάτωση των οικογενειακών στόχων είναι κατά βάση απόροια των γονέων που καθε φορά παρεμβάινουν και βάζουν τα “κουτάκια” εκεί που οι ίδιοι θέλουν σύμφωνα με την αντιληπτικότητα τους κ.α .


Η “μητέρα” και ο “πατέρας” αποφασίζουν αν θα έρθει ο θείος Μήτσος ή η Κα Κούλα για επίσκεψη ή αν θα συγκατοικήσουν μαζί.
Εάν καμμιά φορά υπάρχει “αστοχία” υλικού ή στραβοπάτημα των γόνων ,τότε και πάλι ο “μπαμπάς” ή “μαμά” “διορθώνουν” το παιδί .
Σε μιά κοινωνία όπου η πυραμίδα αξιών ζωής δεν στοχέυει στην αυτογνωσία αλλά στον καταναλωτισμό του χρήματος η στρατηγική των γονέων “αναγκαστικά” προσδιορίζεται απο την χρηματική ικανοποίηση που έτσι “νομιμοποιέιται” ηθικά στον στίβο της ζωής .
Τον στίβο που δεν υπάρχει ευγενής άμιλλα παρά μόνο ο προσπορισμός του κέρδους.
Με λίγα λόγια μόλις είχατε μια μικρή εικόνα της οικογένειας των πολιτικών και των κομμάτων είτε αυτά είναι εξουσίας είτε αυτοδιαχειριζόμενα .

Με λίγα λόγια μόλις είχατε μια μικρή εικόνα διαχέιρησης των εσωτερικών των πολιτικών και των κομμάτων είτε αυτά είναι εξουσίας είτε αυτοδιαχειριζόμενα .
Γιατί τα κόμματα και οι πολιτικοί αποτελούνται απο μικρές οικογένειες , άλλες φορές μεγάλες, άλλες φορές σε πιό μεγάλες.
Ο Προγραμματισμός όμως και η στόχευση παραμένουν .
Εεε και εάν καμμία φορά τα “παιδιά” περεκλίνουν οι γονείς είναι εκεί να τα φέρουν στον ίσιο δρόμο . Είτε με χαρτζιλίκι ,είτε χωρίς οι εκπλήξεις έιναι διορθώσιμες.

lasfida
περισσότερες #Alitines_Istories

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ