Τι είπε ο Καραμανλής στον Σαμαρά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥΜΠΑΝΑ ΟΙ “ΔΙΑΡΡΟΕΣ”, τίποτε δεν ειπώθηκε. Ακολουθούν οι “διαρροές”:
image
Τι είπαν ο Κώστας Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς όταν κατάφεραν να κάτσουν μόνοι στο μπαλκόνι του Αχιλλέα Καραμανλή κατά το χθεσινό δείπνο για 16 άτομα μόνο; Τι σέρβιρε η οικοδέσποινα Νίκη Καραμανλή; Οι
απαντήσεις έχουν ενδιαφέρον καθώς χθες ήρθαν περισσότερο κοντά από ποτέ ο πρώην και ο νυν πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σε

μια καθοριστική στιγμή για την κυβέρνηση ενόψει ανασχηματισμού.
Η βραδιά που οργανώθηκε στο σπίτι του Αχιλλέα και της Νίκης Καραμανλή στη Φιλοθέη έγινε προς τιμή του ναυάρχου Τζέιμς Σταυρίδη πρώην διοικητή του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη, ο οποίος αποχώρησε πρώτος από το τραπέζι και έτσι Σαμαράς και Καραμανλής βρήκαν την εύκαιρα να συνομιλήσουν για αρκετή ώρα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού το δείπνο ήταν «κλειστό».Σύμφωνα με πληροφορίες , στο τραπέζι συζητήθηκαν όλες οι εξελίξεις, από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών μέχρι και τον ανασχηματισμό. Σε εκείνο που συμφώνησαν και οι δύο ήταν η αλλαγή πολιτικής που χρειάζεται η κυβέρνηση, κυρίως στον οικονομικό τομέα. Όπως επίσης δεν έκρυψαν την έντονη ανησυχία τους και τον προβληματισμό τους για τα όσα διαδραματίζονται τα τελευταία 24ωρα στο ΠΑΣΟΚ.
Ο Αντώνης Σαμαράς έφτασε στο σπίτι του Αχιλλέα Καραμανλή λίγο μετά τις 9 συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Γεωργία, ενώ ο πρώην πρωθυπουργός έφτασε μόνος του καθώς είχε παραστεί και νωρίτερα στη διάλεξη του πρώην διοικητή του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη στο Ίδρυμα Καραμανλή στη Φιλοθέη.
Με την οικοδέσποινα, τη Νίκη Καραμανλή να έχει επιλέξει και ψάρι και κρέας για τους καλεσμένους της, ο προσκεκλημένοι συζήτησαν κυρίως για το μέλλον της Ευρώπης, τον ρόλο των ΗΠΑ αλλά και για τη δύναμη των social media. Ο ναύαρχος Σταυρίδης επέμενε ότι η δύναμη του twitter και του facebook είναι πολύ ισχυρή και προέτρεψε τους συνδαιτημόνες του να το χρησιμοποιούν και να το λαμβάνουν υπόψη ως χρήσιμο εργαλείο.
 
 
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ