ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πασίγνωστος δικηγόρος (που φτιάχτηκε επι καθεστώτος Σημιτη) ζήταγε λεφτα για να λαδώσει δικαστές!!! Ηταν υπότροπος και όμως τον είχαν "καθαρίσει"!

wpid 20140606061411

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Γνωστός ποινικολόγος της Αθήνας ζήτησε χρήματα από κατηγορούμενους για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, προκειμένου να δωροδοκήσει…
δικαστές που – όπως έλεγε – θα χειρίζονταν τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία!
Το περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγες μέρες, όταν ο δικηγόρος επισκέφτηκε στα κρατητήρια της Ασφάλειας Αττικής, μέλη σπείρας Ελλήνων και Γεωργιανών που δρούσαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και είχαν συλληφθεί, από αστυνομικούς της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος, για παράνομη είσοδο στη χώρα μας μεταναστών τους οποίους εφοδίαζαν με πλαστά ή νοθευμένα έγγραφα.
Σύμφωαν με πληροφορίες του directnews.gr, ο δικηγόρος ζήτησε να δει κάποιους από του συλληφθέντες προκειμένου να συνεννοηθεί μαζί τους για να αναλάβει την υπεράσπιση ενώπιον της Δικαιοσύνης.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης είπε στους κρατούμενους πως έχει “μεγάλες άκρες” και ότι εάν του κατέβαλαν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό (αρχικά το προσδιόρισε στις 100.000 ευρώ) θα τα έδινε σε δικαστές και εισαγγελείς έτσι ώστε να είχαν ευνοϊκή αντιμετώπιση.
Η εξέλιξη όμως της υπόθεσης δεν ήταν όπως την περίμενε, αφού κάποιοι από τους συλληφθέντες ειδοποίησαν τους συνηγόρους που ήδη είχαν αναλάβει την υπόθεση για την πρόταση δωροδοκίας, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να ενημερωθούν οι αξιωματικοί της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος.
Οι τελευταίοι με τη σειρά τους κάλεσαν αστυνομικούς της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, οι οποίοι έλαβαν ένορκες καταθέσεις από τους κρατούμενους και διενεργούν προανάκριση για το συμβάν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομα του εν λόγω δικηγόρου είχε εμπλακεί και στην υπόθεση του παραδικαστικού κυκλώματος Νο1, αφού φερόταν να προμηθευόταν για τους πελάτες του εμπόρους ναρκωτικών, από αξιωματούχο της Δίωξης Ναρκωτικών (σήμερα συνταξιούχο), βεβαιώσεις ότι ήταν συνεργάτες της Ασφάλειας έτσι ώστε να τους αναγνωρίζονται ελαφρυντικά από τα δικαστήρια…
Directnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ