Οι κομμουνιστές μας παίρνουν τα σπίτια.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

SamarasVenizelosΕκεί που όλοι πιστέψαμε ότι με τον ΕΝΦΙΑ (όπου ενσωματώθηκαν ο φόρος ακινήτων, το αντισυνταγματικό χαράτσι της ΔΕΗ και λοιπά τέλη επί των ακινήτων) τελειώσαμε, έρχεται ο νέος Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος να μας διαψεύσει. Η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου επιβάλει (πέρα από τον ΕΜΦΙΑ) επιπλέον και σκληρότατο φόρο ιδιοκατοίκησης, χωρίς μάλιστα καμία απαλλαγή.
Σύμφωνα με το άρθρο 39 παρ. 1 του νέου ΚΦΕ, ως βάση λαμβάνεται (καταχρηστικά και αντισυνταγματικά πλέον, λόγω της κρίσης και της κατάρρευσης των πραγματικών αξιών) η αντικειμενική αξία του ακινήτου. Η αξία αυτή πολλαπλασιάζεται επί 3%. Το ποσό που θα προκύψει θα φορολογείται με 11% μέχρι τις 12.000 ευρώ και από εκεί και πάνω με 33% !!! Αν αυτό δεν είναι εν ψυχρώ δήμευση της περιουσίας των Ελλήνων και μάλιστα με ταυτόχρονη υποχρέωση καταβολής «μισθώματος», τότε τι είναι; 
Παλιά μας έλεγαν ότι οι κομμουνιστές θα μας πάρουν τα σπίτια. Δεν μας μίλησαν όμως και για τους νεοφιλελεύθερους. Η διαφορά τους είναι ότι ενώ οι κομμουνιστές παίρνουν τις περιουσίες για να τις κρατικοποιήσουν, οι νεοφιλελεύθεροι τις παίρνουν για πάρτη τους.
Πέτρος Χασάπης
 
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ