Στρατηγός Σίσι: Ορκίστηκα οτι θα εξοντώσω την μουσουλμανική αδελφότητα και θα το κάνω…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20140607074002 Άλλα δέκα μέλη της ναζιστικης “Μουσουλμανικής αδελφότητας” καταδικάστηκαν σε θάνατο απο το ανώτατο δικαστήριο της Αιγύπτου, ποινή που προβλέπεται απο το δημοκρατικό Σύνταγμα της χώρας που είχε παγώσει μετά το ισλαμοφασιστικό πραξικόπημα της Κλίντον στην Αίγυπτο. Φαίνεται οτι ο στρατηγός Σίσι ειναι αποφασισμένος να δώσει το μεγαλύτερο χτύπημα στον παγκόσμιο φασισμό, έστω και μετά απο 80 χρόνια σφαγών και ολοκαυτωμάτων. Η συμμορία της “μουσουλμανικής αδελφότητας” ευθύνεται για τις σφαγές εκατομμυρίων Ορθοδόξων και Εβραίων, τελώντας μάλιστα υπό τις διαταγές του Χιτλερ κατα τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο. Μετά το 1946 όμως, αντί να διαλυθεί και να οδηγηθούν τα μέλη της στην Νυρεμβέργη, αφέθηκε ανεξέλεγκτη διότι εξυπηρετούσε τα συμφέροντα των ιμπεριαλιστών.
Οι σοσιαλιστικές – επαναστατικές κυβερνήσεις των Αραβικών χωρών μπόρεσαν να την ανακόψουν για τρεις δεκαετίες, η συμμορία των γερακιών και έπειτα της Κλίντον όμως την ανέστησε πρώτα για να σφάζει κομμουνιστές στο Αφγανιστάν, έπειτα στα Βαλκάνια (Βοσνία – Κόσοβο) και σήμερα στην “Αραβική Άνοιξη”. Με την υψηλή επιστασία του ναζι Ερντογάν.
Η ανατροπή της απο τον Αιγυπτιακό λαό αποτελεί την μεγαλύτερη αντιφασιστική νικη των τελευταίων δεκαετιών, όπως και η ηρωική αντίσταση του Συριακού λαού.
Ας γίνει αυτο δίδαγμα και για τον Ελληνικό λαό που βάλλεται απο τις σκοτεινές δυνάμεις του παγκόσμιου φασισμού με την ισλαμοφασιστικη συμμορία έτοιμη να επέμβει σε περιπτώσει που υπάρξει λαϊκή αντίσταση στο νεο ράιχ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ