Απίστευτο θράσος Ερόγλου: οι Ελληνες δυνάμεις κατοχής στην Κύπρο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 
image
 
 
 
«Η ελληνοκυπριακή πλευρά λέει συνέχεια το σύνθημα να «μην μείνει ούτε ένας Τούρκος στρατιώτης, να φύγουν όλοι» και προσπαθεί να το διαδώσει στον κόσμο. Λένε «η χώρα μας είναι υπό κατοχή». Στην πραγματικότητα υπό κατοχή είναι η Κυπριακή Δημοκρατία. Εμείς εκδιωχθήκαμε από την Κυπριακή Δημοκρατία, την οποία ιδρύσαμε από κοινού οι
 

Τουρκοκύπριοι και οι Ελληνοκύπριοι. Εκείνοι έθεσαν υπό κατοχή τους την Κυπριακή Δημοκρατία και τα Ηνωμένα Έθνη το δέχτηκαν», ισχυρίστηκε ο Ντερβίς Έρογλου.
Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης είπε ότι η τουρκική πλευρά προσπαθεί για συμφωνία εδώ και 40 χρόνια. «Δυστυχώς είμαστε απέναντι με μια Ελληνοκυπριακή πλευρά η οποία αντιστέκεται σε συμφωνία», είπε ο Ντερβίς Έρογλου, υποστηρίζοντας ότι «ο λόγος που αυξήθηκε η αδιαλλαξία της Ελληνοκυπριακής πλευράς είναι επειδή η Κυπριακή Δημοκρατία έγινε Ελληνοκυπριακή δημοκρατία, η διεθνής κοινότητα το υιοθέτησε αυτό και η ΕΕ την έκανε μέλος της».
«Όσο για μας είμαστε μια χώρα που την αναγνωρίζει μόνο η Τουρκία αλλά για μας είναι μεγάλη ευτυχία και μεγάλη ασφάλεια το γεγονός ότι μας αναγνωρίζει η μητέρα πατρίδα μας. Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις μας παρέχουν ασφάλεια», είπε ο Ντερβίς Έρογλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ