ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ: ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΚΕΜΑΛΟ ΝΑΖΙ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

1Αντεπίθεση της 3ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού (ΡΙΜΙΝΙ) εναντίον τοποθεσίας με προπαρασκευή βολών Πυροβολικού και Μαχητικών Αεροσκαφών όπου οι Κουρσάροι απέδειξαν για μια ακόμη φορά την χρησιμότητα αυτών των μαχητικών πετώντας χαμηλά και γαζώνοντας στην κυριολεξία τις θέσεις του Εχθρού ! 3 4 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Η Ταξιαρχία λειτούργησε σαν Μονάδα χωρίς υπερβολή (Καταδρομών) έχοντας στοιχεία αντιαρματικών ,Αρμάτων και Πυροβολικού και δέχθηκε τα εύσημα !
Στιγμιότυπα από την Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων «ΔΗΜΟΦΙΛΟΣ-2014» που έλαβε χώρα την 5 Ιουνίου 2014, στο πεδίο βολών- ασκήσεων «ΨΗΛΟΣ ΣΤΑΛΟΣ» με την συμμετοχή Μονάδων και Ανεξάρτητων Υπομονάδων της 3ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού «ΡΙΜΙΝΙ».
Το αντικείμενο της άσκησης ήταν η εξέταση του Συγκροτήματος Μηχανοκίνητου Λόχου Πεζικού (Σ.Μ/Κ ΛΠΖ) κατά την υπέρβαση και αντεπίθεση. Κατά την διάρκεια της άσκησης πραγματοποιήθηκαν βολές αρμάτων, όλμων, αντιαρματικών όπλων, πολυβόλων από όλα τα διατιθέμενα όπλα των ασκούμενων τμημάτων με την υποστήριξη ζεύγους αεροσκαφών Α-7 της Πολεμικής Αεροπορίας, και πυρών πυροβολικού.6
Την άσκηση παρακολούθησε ο Διοικητής της ΧVI M/K ΜΠ «ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ» Υποστράτηγος κ. Αντώνιος Βιτετζάκης συνοδευόμενος από τον Διοικητή της 3ης Μ/Κ ΤΑΞ Ταξίαρχο κ. Ιωάννη Μακρή.
5

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ